Quantcast

Uostamiesčio baseino šachtoje – eglutė

Klaipėdos baseino nardymo šachtos dugną puošia dviejų metrų dirbtinė kalėdinė eglutė. Ją ten nudangino nardymo klubo "Oktopus" nariai, kurie jau keliolika metų po vandeniu šias šventines puošmenas nardina Platelių ežere.

Žaisliukai į paviršių neiškilo. Eglutė sklandžiai panardinta į dugną. Operacija "Kalėdos baseino dugne" pavyko. Nardytojų klubo "Oktopus" narai savo misiją atliko nepriekaištingai ir dabar eglute gali džiaugtis visi baseino lankytojai – ne tik tie, kurie ateina panardyti.

"Baseine turime unikalią vietą – 9 metrų gylio nardymo šachtą. Sumanėme iš jos padaryti atrakciją. Juolab visą kalėdinį laikotarpį numatoma daug pramoginio nardymo, tad žmonėms reikia džiaugsmo vandenyje", – kalbėjo sveikatingumo centro "Klaipėdos baseinas" direktorė Aida Aleksandrovienė.

Tikimasi, kad tik šiemet atidarytame baseine tai taps tradicija.

Panardinta kalėdine eglute pro iliuminatorių gali pasigrožėti visi lankytojai.

"Eglutė matoma tiek pirmajame aukšte, tiek ir antrajame, prie registratūros. Praktiškai visi atvykusieji pro tuos langelius gali žvilgtelėti į šachtos dugną ir pasidžiaugti šventiniu medeliu. Dar daugiau džiaugsmo būna, kai pamato, kaip vyksta nardymo procesas, kai tuo metu vyksta nardymo užsiėmimai, nes šachta yra apšviesta", – teigė A.Aleksandrovienė.

Eglutė nardytojams esą tikrai netrukdo, nes didelis džiaugsmas yra nusileisti į dugną ir ten kažką rasti.

Žaliaskarė nardymo šachtos dugną puoš iki Trijų karalių šventės, sausio 6-osios.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių