Quantcast

Šventosios miestelyje – gandų metas

Kur dienas leidžia Laimutė Stankūnaitė ir jos dukra? Pajūryje ir visoje Lietuvoje sklindančius gandus, kad mergaitė su motina apsigyveno jos advokato sodyboje netoli jūros, pats teisininkas Gintaras Černiauskas neigia.

Advokato sodyboje – gyventojas

Vis dėlto vyriškis pasirūpino, kad jo sodyba Šventojoje būtų saugoma. Vakar šio gyvenamojo namo duris atvėrė G.Černiausko advokato kontoros darbuotojas ir tikino, kad be jo name niekas daugiau negyvena.

Žmogus stebėjosi sklindančiais gandais, esą L.Stankūnaitė su dukra glaudžiasi šioje sodyboje.

„Žmonės vakarais mato degančią šviesą. Va, mano automobilis kieme stovi. Gal todėl ir sklinda tokios kalbos? Nemanau, kad valstybės saugoma L.Stankūnaitė galėtų gyventi tokioje vietoje“, – samprotavo advokato kontoros darbuotojas.

Vyras tikino, kad jis studijuoja ir vakarais skaito knygas, o pašalinių esą į šį kiemą neužsuka.

„Buvo čia tik tokių, kurie po langais pašūkavo. Matyt, žinojo, kam priklauso sodyba. Tačiau atvirai niekas dar negrasino“, – aiškino sodybos gyventojas.

Sulaukė grasinimų

Pats advokatas tikino, kad nuolatinis gyventojas jo name atsirado ne todėl, kad pastatą reikėtų saugoti.

„Žmogus ruošiasi egzaminams, aš nerizikuočiau, kad jei kas padegtų namą, dar ir žmogus jame sudegtų“, – sakė G.Černiauskas.

Tačiau skandalingosios bylos dalyvis pripažino, kad pats sulaukė grasinimų.

„Taip, man jau grasino. Beje, mano automobilis, matyt, irgi kažkam užkliuvo. Važiuodamas su klientais į Marijampolę, jį palikau automobilių aikštelėje. Sugrįžęs jį radau apibraižytą“, – teigė advokatas.

Ošupio tako gyventojai teigė matę rytais krosą bėgiojančią moterį, labai panašią į L.Stankūnaitę. Paklaustas, ar yra įmanoma, kad L.Stankūnaitė lankysis jo sodyboje, advokatas to neneigė.

„Viskas yra įmanoma“, – tvirtino teisininkas.

G.Černiauskas tikino, jog pastarąjį kartą pajūryje lankėsi ketvirtadienį.

„Turėjau bylą Klaipėdoje, iki Šventosios nenuvažiavau“, – sakė advokatas.

Ruoš ieškinius teismui

Vakar internete pasklidus gandui, kad vos atgavusi dukrą, prie vienos iš savo internete sukurtų anketų L.Stankūnaitė prisijungė iš Švedijos, advokatą pralinksmino.

„Matyt, pajūryje geresnis ryšys su Švedija“, – ironizavo vyras.

Viename socialiniame tinklalapyje net sklido teiginiai, kad paviešintoje L.Stankūnaitės filmuotoje medžiagoje neva su triušiuku nufilmuota ne jos dukra.

G.Černiauskas tikino, kad jis neturi teisės susipažinti su valstybės paslaptimi, tad esą nežino, kur apsistojo jo ginamoji, ir pareiškė, kad visiems šios bylos dalyviams šiuo metu yra nesaugu.

„Jei jau mano automobilis kažkam užkliuvo, kas laukia visų kitų?“ – klausė G.Černiauskas.

Viešojoje erdvėje sklindančius gandus, jog antroji Kauno pedofilijos byloje minėta mergaitė neva svaiginta vaistais, vėliau atiduota į vaikų namus Hamburge, o vėliau nuskendo baseine, G.Černiauskas vadina puikiu pretekstu ieškiniui teismui dėl šmeižto.

„Gerai, kad mergaitė atribota nuo tokios informacijos. Ten nėra televizijos, nėra galimybės naudotis internetu. Dabar stengiamasi užsiimti tuo, kas yra žemiška. Iš kitos pusės, visus šiuos pasisakymus renkame, fiksuojame ir, manau, kad bus kreiptasi į teismą“, – teigė G.Černiauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kristina

kristina portretas
KUR trūksta turistų...paskleistik gangą...apsirūpinkit kebabais, čeburiekais ir t.t . Nor ekonomiką LT pakelsit :D :D

Gerb.advokateli

Gerb.advokateli portretas
tik teismais ir OMONU,dar gali gasdinti,bet kaip bus su Dievo pirstu,kai sues veziukas,ka kaltinsi tada? Vat ko laukia Tauta,Viespaties Atpildo,o jis tikrai buna,patikek;;;

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Cerniausko vietoje buciau atsargesnis. Juk visi juodosios nasles Stankunaites gerbejai vienas po kito, kaip susitare, iskeliauja i anapus. Jau virtine lavonu...
VISI KOMENTARAI 87

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių