Quantcast

Šventoji priešinasi įvažiavimo mokesčiui

  • Teksto dydis:

Palangos miesto valdžiai priėmus sprendimą nuo kitų metų įvesti 5 eurų įvažiavimo į kurorto teritoriją mokestį, subruzdo Šventosios bendruomenė.

Šventoji formaliai yra Palangos dalis, todėl vienkartinis įvažiavimo mokestis galiotų ir Šventajai, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

„Esame įsitikinę, kad planuojama rinkliava sumažins į mūsų miestelį atvažiuojančių poilsiautojų skaičių, o tai neigiamai atsilieps verslui. Įvesti vienodo dydžio rinkliavas tiek Palangoje, tiek Šventojoje būtų galima tada, kai Šventosios viešoji infrastruktūra atitiks Palangos lygį“, - teigiama viešai išplatintame Šventosios bendruomenės atstovų rašte.

Palanga nuo kitų metų atsisako vadinamojo pagalvės mokesčio, o jį keis vienkartinė 5 eurų įvažiavimo rinkliava, kurią teks mokėti tik vasarą. Šią rinkliavą mokėtų į Palangą įvažiuojantys savo automobiliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kardas

Kardas portretas
Kadangi į Šventąją daugiau važiuoja pensininkai,tai įvedus 5€ mokestį abejoju ar jie teiksis ten važiuoti.

Jeigu

Jeigu portretas
nenori,kad žmonės pas juos važiuotų,tai ir nereikia.Žmonės ras išeitį-pvz.pradės važiuot į Latviją,ar Lenkiją,kur dar ir pigiau ir leis uždirbt kaimynams,o mūsiškiai gaus špygą,kad užsimano lupikauti be saiko!Apmokestins ir vėl eilinį kartą verkšlens,kad nieko neuždirbo,kad orai kalti,kad buvo blogi,žodžiu visi kalti,tik ne jie patys!

Gugis

Gugis portretas
5 eurai, tai virs 17 litu! Kas ismaste tokias dideles rinkliavas? Stogai storasikniams vaziuoja...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių