Quantcast

Stotelėse įrengtos naujos stoginės

Klaipėdiečiams nebereikės kęsti vėjo ir lietaus autobusų stotelėse. Dalyje jų įrengti laukimo paviljonai. Liko užbaigti sutvarkyti dangą.

Uostamiesčio savivaldybė šiemet planavo įrengti 19 keleivių laukimo paviljonų autobusų stotelėse įvairiose miesto vietose, tačiau pastatyta dviem mažiau.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Karolis Šakarnis pasakojo, kad dvi vietas Medelyno gatvėje iš sąrašo teko išbraukti.

Čia esančiose autobusų stotelėse keleivių laukimo paviljonus įrengs valstybės įmonė "Klaipėdos regiono keliai". Jie jau yra parengę projektus.

K.Šakarnis tikino, kad visos stoginės numatytose autobusų stotelėse jau pastatytos. Liko užbaigti tvarkyti šaligatvių dangas. Šiuos darbus lėtina prasti orai.

Centrinėje miesto dalyje taip pat vienoje stotelėje seno dizaino paviljonas pakeistas nauju. Likęs perkeltas į kitą vietą.

K.Šakarnis tvirtino, kad stoginės buvo įrengtos stotelėse, kur didžiausi keleivių srautai. Savo rekomendacijas pateikė viešoji įstaiga "Klaipėdos keleivinis transportas".

"Jau kelerius metus iš eilės statomi keleivių laukimo paviljonai autobusų stotelėse. Dabar einame į miesto pakraščius", – teigė vyriausiasis specialistas.

Keleivių laukimo paviljonus autobusų stotelėse įrenginėja įmonė "JCDecaux Lietuva". Savivaldybei darbai nieko nekainuoja. Už stoginių įrengimą bendrovė jose gali skelbti reklamą nemokamai.

Klaipėdiečiai turėtų atkreipti dėmesį ir į naujus kai kurių stotelių pavadinimus.

Jūrininkų prospekte ties sankryža su Laukininkų gatve esančioms stotelėms suteiktas Laukininkų, Kairių, ties įvaža į garažų masyvą (Kairių g. 9) – Kairių, šioje arterijoje, ties įvažiavimo keliu į Draugystės geležinkelio stoties teritoriją, –  Draugystės geležinkelio stoties, ties Sausio 15-osios g. 19 namu – Malūno tvenkinio, Joniškės gatvėje ties Slyvų gatve, – Slyvų vardai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramutė

Ramutė portretas
Ir kas tas žmogus, kuris projektavo tas naujas stoteles. Norėčiau, kad jis pats joje lautų autobuso, gal tada suprastų, kad joje iš visų pusių pučia vėjas, lietus per visur lyja ir per stogo sujungimus bėga vanduo, suoliukas visada šlapias. Žodžiu košmaras ! Senosiose viso to nebuvo. Pinigų švaistyms ir gyrimasis padarytais darbais, o žmogui tik vargas. Kiekvieną dieną dantis sukandusi kenčiu ir keiksnoju tuos projektuotojus. Jokio patogumo už mūsų mokamus mokesčius ! Grąžinkit senasias stoteles !

daroma,bet be atsakomybes

daroma,bet be atsakomybes portretas
Reikejo tik perdazyti senas stoteles ir butu buve visai malonu jose laukti miesto transporto.Dabartinese jei lyja tai ant laukiancio zmogaus,jis lieka slaput slaputelis,jei sninga ir gi taip pat.Labai nekokybiskos,o daug kur dar like ir metalo suoliukai. Tiesa kad tolesnese stotelese padare suoliukas atsisesti,taciau siuksliu deziu tai nera,o kai kurios stoteles labai pavojingos ,ten luzta medziu sakos,kai kurias jau zmones nusinese,o dar yra ir likusiu prie rimi parduotuves Romainiuose..Kiek vaiku ryte ten laukia,o jei saka zemyn-kas atsakys.

Birutė

Birutė portretas
Baisaus dizaino ir nefunkcionalios stoginės. Suoliukai nepatogūs, nuo jų slysti ir ant jų šalta. Šoninė sienelė pusinė, taigi nekažką apsaugo, galinėj sienelėj viršuj ir apačioj kažkodėl palikti didžiausi tarpai, kai lyja, tai aptaško sėdinčius. Pačios stoginės statomos per arti važiuojamosios daies, nes kai būna balos, tai privažiuodamas autobusas aptaško stovinčius stoginėj. Užsienyje mačiau kur tobulesnių, uždaresnių ir su patogiais šildomais suoliukais stoginių. Gėda savivaldybei, kad tingi pasijundinti ir pastatyti mieste kažką normalesnio. Bent suoliukus galėtų paprašyti padaryti medinius - ginekologai turėtų mažiau darbo
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių