Quantcast

Startuoja dienraščio prenumeratos akcija

Trečiadienį prasidėjo vienintelio pirmadieniais uostamiestyje pasirodančio dienraščio "Klaipėda" metinės prenumeratos pavasario akcija. Tęsti pirmojo miesto laikraščio ir skaitytojų bičiulystę siūloma už itin patrauklią kainą.

Galimybė sutaupyti

Ši akcija ne tik suteiks progą uostamiesčio gyventojų mėgstamą laikraštį kitiems metams prenumeruoti pigiau. Ir toliau bus siekiama klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto bei šalies naujienomis.

Kaip teigė dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Ieva Jašinskienė, dabar prenumeruoti laikraštį visiems 2017-iesiems labai apsimoka.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems kitiems metams dabar kainuoja tik 39 eurus. Kaina įmonėms – 42,60 euro. Prenumeruojant laikraštį ne akcijos metu, kaina siektų 59,40 euro. Akcija vyks iki birželio 30-osios.

Rinkodaros projektų vadovė pabrėžė, kad pavasario prenumeratos akcija patraukli ne tik žemomis kainomis, bet ir maloniais siurprizais. Dabar visi užsiprenumeravusieji laikraštį 2017-iesiems gaus dovaną – galimybę dienraščio "Klaipėda" puslapiuose pasveikinti brangų žmogų nemokamai.

Akcentuoja miesto dvasią

I.Jašinskienė pasakojo, kad šįkart prenumeratos akcija ne tik siūlo laikraštį prenumeruoti už patrauklią kainą, bet ir ragina dar kartą atidžiau pažvelgti į savo miestą bei juo pasigrožėti.

"Uostamiestis garsėja savo mažosios architektūros pavyzdžiais. Jais nusėta visa M.Mažvydo alėja, senamiestis, Danės krantinės. Gyvendami greitu tempu dažnai prabėgame pro miestą puošiančius meno kūrinius, o kartais net nežinome, kur jie įkurdinti", – teigė rinkodaros projektų vadovė.

Anot jos, kiekvieną dieną "Klaipėdos" puslapiuose skaitytojai galės pamatyti įamžintą vis skirtingą mažosios architektūros uostamiestyje pavyzdį. Šalia bus nurodytas ir skulptūros pavadinimas bei autorius.

Vienintelis – pirmadieniais

"Klaipėda" yra išskirtinis spaudos leidinys uostamiestyje. Jis vienintelis pasirodo pirmadieniais, džiugina gausesniu nei kitų leidinių puslapių skaičiumi ir informacijos kiekiu.

"Kiekvienos dienos numeris skaitytojus pasitinka skirtingais priedais: "Jūra", "Sveikata", "Atžalynu", "Pramogų gidu", "Vakare", "Autodromu" – vardijo I.Jašinskienė. Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", pasirodo kitų teminių žurnalų.

Pavyzdžiui, gegužės 20 d. prenumeratorius ir prekybos vietas pasieks jau pamėgtas žurnalas "Vasaros gidas". Jis skaitytojams turėtų tapti šiltojo sezono vedliu.

"Už patrauklią kainą užsiprenumeravę dienraštį visiems artėjantiems metams skaitytojai ir toliau galės būti įvykių sūkuryje", – sakė rinkodaros projektų vadovė.

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti:

"Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centras";

"Klaipėdos" skyriuje PC "Akropolis", Taikos pr. 61;

Pavedimu: AB SWEDBANK, sąskaitos nr. LT39 7300 0100 0226 4304;

Internetu: www.klaipeda.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipediete

Klaipediete portretas
Prenumeruojam, nes geriausias!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių