Quantcast

Šildymas pasiekė ne visus klaipėdiečius

Pirmadienį oficialiai paskelbus apie šildymo sezono pradžią, jau turėtų kaisti visų uostamiesčio daugiabučių radiatoriai. Vis dėlto kai kurių namų gyventojai skundžiasi butuose kalenantys dantimis.

Herkaus Manto gatvės 1 numeriu pažymėto namo gyventojai piktinasi nesulaukę žadėtos šilumos.

Kai kuriuose butuose šiomis dienomis termometro stulpeliai rodo vos 15 laipsnių šilumos.

"Kambariuose tik truputį šilčiau nei lauke. Kitų daugiabučių namų radiatoriai jau šyla. Ar dar ilgai teks su striukėmis namuose sėdėti?" – piktinosi namo gyventoja.

Dėl nešildomų butų skundžiasi ir kai kurių Kretingos, Žardininkų, Liepų, Karoso, Bijūnų gatvėse esančių daugiabučių namų gyventojai.

Anot Valstybinės energetikos inspekcijos prie Energetikos ministerijos Klaipėdos teritorinio skyriaus vyriausiojo specialisto Antano Arcišausko, šildymas tiekiamas visiems Klaipėdos daugiabučiams namams.

Gyventojams A.Arcišauskas pataria dėl sutrikusio šildymo tiekimo informuoti namo administratorius ir prižiūrėtojus.

"Administratoriai prižiūri daugelį namų, todėl gali būti, kad per kelias dienas tiesiog nespėjo patikrinti namų būklės ir prijungti daugiabučių prie šildymo sistemos", – teigė A.Arcišauskas.

Anot specialistų, ši situacija laikina ir dažniausiai išsprendžiama per tris darbo dienas, paskelbus apie šildymo sezono pradžią.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Atsakymas Alksnynės g. gyventojai: už šildymo pajungimą atsako "Žardės būsto"direktorė. Jai dėl Alksnynės raj. buvo pareikšti priekaištai ir reikalavimai, tik po jų daliai Alksnynės gyventojams šilumą pajungė tik ketvirtą dieną. Mokame už šilumos tinklų name priežiūrą, bet šį mėnesį kaio matote šildymo pajungimo darbams nebuvo pasiruošta laiku ir pajungimas vėlavosi dėl ko žmonės patyrė ne pačias geriausias emocijas.

bubi

bubi portretas
aciu BUBINUI ir SNARGLIUI is VAGIU merijos ....... BUBINAS neturi laiko jis SEKSO PAZINTYSE su grubliauskiu sedi ....iesko PALYDOVIU kad nesusaltu !!!

Rasa

Rasa portretas
Pas manes nesildo du radiatoriai, paskambinau į mano būstą, tai darbuotoja pareiškė eik per viršutinius butus ir prašyk kad nusiorintų savo radiatorius. Nesuprantu už ką jiems pinigai mokami...Čia jų darbas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių