Quantcast

Senjorų išvykos pajūryje tampa tradicija

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro iniciatyva senjorams skirtos išvykos pajūryje bus rengiamos ir rugsėjį. Numatoma, kad vyresnio amžiaus žmonės į pasivaikščiojimus pajūryje pirmąjį rudens mėnesį leisis net du kartus – rugsėjo 4  ir 18 dienomis. Lydimi visuomenės specialistų garbaus amžiaus klaipėdiečiai keliaudami paplūdimiu ne tik pasivaikščios gryname ore,  bet ir mankštinsis, susipažins su bendražygiais, semsis naudingos sveikatai informacijos.

Tokios specialiai vyresnio amžiaus žmonėms rengiamos išvykos uostamiestyje organizuojamos jau nuo gegužės. Prisijungiantys prie šios aktyvios laisvalaikio leidimo formos labai vertina visuomenės sveikatos specialistų palyda ir džiaugiasi, kad šie susitikimai jau tampa tradicija.

Tęsiant senjorų vaikščiojimo grupių veiklas rugsėjo 4 d. Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras visus garbaus amžiaus klaipėdiečius bei miesto svečius vėl ragina jungtis prie senjorų išvykos pajūryje, kur smagiai pasivaikščios pajūriu nuo Pirmos iki Antros Melnragės, atliks mankštą pajūryje, taip pat turės galimybę dalyvauti praktiniame užsiėmime „Širdies ir kraujagyslių ligų prevencija“.

Senjorai kviečiami aktyviai dalyvauti jiems skirtose iniciatyvose ir jungtis prie gerą nuotaiką garantuojančios išvykos!

Susitikimo laikas – rugsėjo 4 d. (penktadienį) 11 val. Registracija – būtina!

Dėl išsamesnės informacijos ir registracijos reiktų kreiptis kontaktais: +37064093341, el. paštu gintare@sveikatosbiuras.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių