Quantcast

Senjorai Klaipėdoje susuko šokių pynę

Mindaugo karūnavimo dieną, nepaisant pliūptelėjusio lietaus, Klaipėdoje vyksta Europos senjorų šokių festivalis „Europos šokių pynė“.

Mindaugo karūnavimo dieną, nepaisant pliūptelėjusio lietaus, Klaipėdoje vyksta Europos senjorų šokių festivalis „Europos šokių pynė“.

Senjorai iš Estijos, Latvijos bei Klaipėdos prieš vidurdienį bendra eisena atėjo į Kruizinių laivų terminalą.

Čia vidurdienį Lietuvos kariuomenės karinių jūrų pajėgų kariai iškilmingai pakėlė Lietuvos valstybės vėliavą. Susirinkusieji sugiedojo tautinę giesmę.

Po ceremonijos karinių jūrų pajėgų orkestras surengė koncertą.

Šventę pratęsė Europos senjorų šokių festivalio „Europos šokių pynė“ dalyviai.

Senas tradicijas Europoje turintis festivalis Klaipėdoje rengiamas jau penktą kartą. Šventiniame koncerte šoko svečių kolektyvai iš Estijos miestų Talino, Noo, Kanepi, kaimynai latviai iš Varkavos, Lielvircavos, Jelgavos, Rožkalnio.

Lietuvą festivalyje pristato uostamiesčio „Birutės kapela“ ir šventės organizatoriai – Klaipėdos senjorų šokių kolektyvas „Klaipėdos zunda“.

Pirmadienį klaipėdiečiai festivalio dalyvių koncertus gali stebėti ne tik Kruizinių laivų terminale, bet ir Šiauriniame rage bei piliavietėje.
Lietus neišgąsdino senjorų, jiems dar geriau, kad atslūgo karštis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pls

pls portretas
ne ponias kritikuoju, o organizatorius, kurie nepasirūpino šių koncertų bent kiek padoresniu pristatymu miestiečiams, jokių net paprasčiausių pakylų, vedančiųjų, tiesiog išstūmė žmones į gatvę ir viskas. renginiai dėl pliusiuko

na

na portretas
nereikia kritikuoti, senos ponios pajuda, patrepsi ir gerai, negi namuose sėdėti ir dejuoti.

kas

kas portretas
siaubingas lygis, kaip pokario Lietuvoje. kas organizuoja tokius pirdalus? Juk ne už dyką tikriausiai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių