Quantcast

Šeimininkai kankina augintinius

  • Teksto dydis:

Lietuvą užplūdę karščiai jau darosi pavojingi ir žmonėms, ir gyvūnams. Tačiau kai kurie šunų savininkai tarsi nesupranta, kad saulės atokaitoje paliktame automobilyje palikę uždarytą savo šunį, jį gali rasti negyvą.

Portalas kl.lt gavo susirūpinusios klaipėdietės laišką, kuriai širdį suspaudė mašinoje paliktas vokiečių aviganis.

„Labai liūdna vakar pamačius vaizdą, kai vargšas vilkšunis paliktas automobilyje, kuriame net menkas langelio plyšys nepaliktas pravertas. Lauke temperatūra buvo + 29 karščio, tad ar įsivaizduojate, kiek buvo uždarytame automobilyje? Laukėme geras 10 minučių,  tačiau šeimininkai nepasirodė, tikiuosi šunelis ištvėrė šią kankynę. Neaišku, kiek laiko dar prabuvo prieš tai. Vaizdas buvo siaubingas“, – piktinosi klaipėdietė.

Moteris primygtinai prašė paviešinti nuotrauką ir pasidalinti informacija su žmonėmis, galbūt jie pamiršta, kaip reikia rūpintis gyvūnais tokiu oru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodėl automobilio nr. slepiamas

kodėl automobilio nr. slepiamas portretas
tauta turi žinoti kankintojus debilus

Patarimas

Patarimas portretas
Geriausia yra laikyti pliušinius šunis: galima ir mašinoje palikti per karščius, ir niekas nesipiktins dėl to, ir baudos negausi ir langų policija neišdaužys net ir Vengrijoje- visi protingi žmonės laiko tik pliušinius šunis, kurie be kita ko dar ir nebezda bei nekakoja.

dorottia

dorottia portretas
Jei tas suo isgyveno... Atsimenu, kai buvau dideleje parodoje Vengrijoje, ten irgi buvo karsta, ir buvo tokiu idiotu seimininku, kaip kad sito suns. Ten policininkai nesismulkino, pamato suni uzdaryta masinoje ir dauzia masinos langa, o seimininkams ipaiso nebloga suma uz ziauru elgesi su gyvunais. Kad suo nudvestu masinoje reikia labai nedaug laiko.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių