Quantcast

Salės remontą baigs kitais metais

Klaipėdos savivaldybės didžiojoje salėje, kurioje vyksta miesto tarybos posėdžiai, vyrauja statybinės nuotaikos. Tęsiami ardymo darbai. Jau aišku, kad iki kito posėdžio remontas nebus baigtas ir tarybos nariai vėl patirs nepatogumų.

Klaipėdos savivaldybės didžiojoje salėje, kurioje vyksta miesto tarybos posėdžiai, vyrauja statybinės nuotaikos. Tęsiami ardymo darbai. Jau aišku, kad iki kito posėdžio remontas nebus baigtas ir tarybos nariai vėl patirs nepatogumų.

Miestiečiai nepažintų salės, kur rengiami tarybos posėdžiai. Patalpoje nebeliko medinių stalų, griaunamos pakylos. Nebelikus pastarųjų, numatoma imtis grindų lyginimo, o vėliau ardyti lubas.

"Darbai vyksta sparčiu tempu. Durys, pro kurias visi patekdavo į salę, yra užrakintos. Darbininkai į patalpą įeina iš kitos pusės", – sakė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas.

Anksčiau planuota, kad tarybos salės remontas truks apie mėnesį. Galvota, jog gruodžio pabaigoje numatytas posėdis vyks atnaujintoje salėje. Tačiau jau aišku, kad darbai truks ilgiau.

"Buvome susitikę su statybininkais, baldų gamintojais, informacinių technologijų specialistais. Realiai viską įvertinome. Planuojame, kad remontas bus baigtas iki sausio vidurio. Tad dar vienas tarybos posėdis turės vykti ne šioje salėje", – pasakojo pavaduotojas.

A.Michailovas tvirtino, kad veikiausiai kitas posėdis bus organizuojamas Kultūros fabrike. Šioje erdvėje jis buvo surengtas ir praėjusią savaitę.

"Žinoma, nepatogumų kyla, bet jie yra laikini", – tvirtino pavaduotojas.

A.Michailovas įsitikinęs, kad ilgiau, nei numatyta, remontas neturėtų trukti: "Darbai vyksta šalia, todėl griežtai kontroliuojame".

Savivaldybės salė, kurioje organizuojami miesto tarybos posėdžiai, bus suremontuota iš pagrindų. Planuojama atnaujinti sienas, lubas, grindis, apšvietimą, pakeisti elektros instaliaciją. Bus perkami ir nauji baldai. Pakeistas jų išdėstymas.

Salę remontuoja konkursą laimėjusi Klaipėdos rajone, Kulių kaime, įsikūrusi įmonė "Robrona". Bendrovė pasiūlė darbus atlikti už 49 tūkst. eurų.

Pats konkursas, kurio metu buvo renkama įmonė, remontuosianti salę, nebuvo labai sėkmingas. Nugalėtoją pavyko išrinkti tik iš ketvirto karto. Pirmą kartą viešuosius pirkimus teko nutraukti, nes Viešųjų pirkimų tarnyba nurodė, jog dalyvauti apklausoje buvo pakviesta per mažai teikėjų.

Tada buvo skelbtas antras konkursas. Tačiau jis baigėsi nesėkmingai, nes dalyviai pateikė ne visus reikiamus dokumentus. Dėl tos pačios priežasties buvo nutrauktas ir trečiasis konkursas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o po Klaipėdos miesto herbu dar tebėra sovietinis, akmenyje iškaltas herbas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių