Quantcast

Remontuoja avarinės būklės balkonus

S.Dariaus ir S.Girėno gatvės 21 daugiabučio namo gyventojai galės džiaugtis atnaujintais balkonais. Darbų imtis reikėjo, nes jų būklė buvo avarinė ir kėlė grėsmę.

Daugiabučio namo balkonų remontas prasidėjo prieš daugiau nei savaitę.

Pastatą administruojančios įmonės "Vitės valdos" direktorius Vaidas Barakauskas tvirtino, kad darbai truks apie mėnesį.

"Situacija šiame name buvo iš tikro labai sudėtinga. Balkonai – avariniai, bet kada galėjo pradėti kristi. Tad gyventojams pasiūlėme atnaujinti", – tvirtino vadovas.

Paprastai balkonai atnaujinami renovacijos metu. Šiuo atveju bus suremontuojamos tik jų konstrukcijos.

V.Barakauskas atkreipė dėmesį, kad šioje miesto dalyje dėl daugiabučių namų balkonų kyla labai daug rūpesčių. Pastatai – seni, balkonų būklė sudėtinga.

"Siūlome žmonėms imtis remonto darbų. Tačiau, kai pradedame lįsti į kišenę, dauguma skaudžiai reaguoja. Vis dėlto, kai balkono būklė avarinė, nori nenori, privalai imtis darbų", – tvirtino direktorius.

Dienraštis "Klaipėda" rašė, kad nemažai konfliktų dėl daugiabučių namų balkonų remonto kyla ir tarp pačių gyventojų. Pagal teisės aktus balkonai yra bendro naudojimo.

Tad prisidėti prie remonto finansiškai privalu ir tiems būstų savininkams, kurie balkonų net neturi. Gyventojų nuomone, tai yra didelė neteisybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute to rajono gyventoja

Danute to rajono gyventoja portretas
avarines bukles Klaipeda Mokylos gt.21 namo balkonai.siferis baigia nukristi nuo senumo, kodel adminisracija netvarko

KLB

KLB portretas
As neturiu balkono,bet turiu kopecias,kurias pasistates uzlipsiu i kaimyno balkona kavos atsigerti.O kodel gi ne?!Kaip iki siol to nepadariau,juk tai bendra nuosavybe.O,kadgraziau butu,dar ir gelyte pasodinsiu,kuo didesniame vazone.Stai taip!

Gyventojas

Gyventojas portretas
Kodėl nutylima, kad administratorius privalo sudaryti namo bendro naudojimo objektų aprašą, į kurį įtraukiami visi namo bendro naudojimo objektai ir kuris turi būti pristatytas patalpų savininkams. Apraše turi būti nurodomi su bendrosiomis konstrukcijomis susiję pastato butų ir kitų patalpų savininkai. Jei dalis patalpų savininkų nesusiję su kai kuriais bendro naudojimo objektais, šiuo atveju balkonais, mokestis už jų remontą neturėtų būti priskaitomas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių