Quantcast

Remonto darbai – ir atšalus

Klaipėdiečius nustebino vienoje centrinių miesto gatvių atliekami tvarkymo darbai. Į kupiną vandens duobę darbininkai pylė gruntą bei rengėsi atstatyti kelio dangą. Pasirodo, kad remonto prireikė dėl netikėto gedimo.

Klaipėdiečius nustebino vienoje centrinių miesto gatvių atliekami tvarkymo darbai. Į kupiną vandens duobę darbininkai pylė gruntą bei rengėsi atstatyti kelio dangą. Pasirodo, kad remonto prireikė dėl netikėto gedimo. Šios savaitės pabaigoje miestiečiai apstulbo pamatę lietui lyjant Kauno gatvės ir Taikos prospekto sankirtoje plušančius kelininkus.

"Matyt, pats laikas tokiu metų laiku pradėti tvarkyti gatves", – ironiškai samprotavo klaipėdietis.

Paaiškėjo, kad po gatve esantiems tinklams skubiai prireikė remonto.

"Ten dirba "Klaipėdos energijos" darbininkai. Jie atlieka avarinius taisymus, juos netrukus ir užbaigs, taip pat atstatys ir gatvės dangą. Mes galime tik paraginti", – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Pašnekovas užtikrino, kad nepaisant oro sąlygų į avarinius atvejus yra reaguojama visus metus ir stengiamasi kuo greičiau sutvarkyti kelio dangą bei pašalinti visus vairuotojams nepatogumų galinčius kelti trukdžius.

Nors klaipėdiečius ir nustebino vėsiu oru atliekami darbai, tačiau tokia praktika iki pat šalnų taikoma ir suplanuotiems kelio taisymo darbams.

"Atskirose miesto vietose atliekame tuos darbus, kurie buvo numatyti", – patvirtino L.Dūda.

Planinius kelio taisymo darbus numatoma atlikti iki pat pirmųjų šalnų.

Miesto ūkio departamento direktorius paaiškino, kad dirbama bus tol, kol paspaus 5 laipsnių šaltukas. Tada darbą baigs asfalto gamyklos ir iš kelių pasitrauks darbus atliekantys specialistai.


Šiame straipsnyje: duobėgatvėduobė gatvėje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių