Quantcast

Prisiekė naujas miesto tarybos narys

Klaipėdos miesto taryba pagaliau bus visos sudėties. Ketvirtadienį prisiekė naujas tarybos Mindaugas Gylys. Jam įteiktas pažymėjimas, ženklelis.

„Noriu pasveikinti naują tarybos narį įsiliejus į draugišką, vieningai dirbantį kolektyvą“, – sveikino miesto meras Vytautas Grubliauskas ir įteikė naujajam tarybos nariui gėlių.

M.Gylys informavo, kad dirbs opozicijoje, „Puteikis plius“ frakcijoje.

„Nuo šios dienos miesto taryba dirbs visa sudėtimi“, – atkreipė dėmesį miesto meras. Klaipėdos taryboje yra 31 narys.

M.Gylys pakeitė prieš devynis mėnesius mandato atsisakiusią visuomeninio komiteto „Puteikis plius“ atstovę Ligitą Girskienę.

Pastarosios vietą miesto taryboje turėjo užimti Kretingoje gimęs, suvirinimo pramonės technikas-technologas Dainius Špučys.

Tačiau šis Vyriausiąją rinkimų komisiją informavo, kad dirba užsienyje ir Klaipėdos tarybos nario pareigų eiti negali.

Posėdžio metu taip pat pateikta informacija, kad tarybos narys Jonas Sąlyga pasitraukia iš Nepriklausomų tarybos narių frakcijos ir nuo šiol dirbs pozicijoje.

Šiandien vykstančio miesto tarybos posėdžio metu turėtų būti paskirtas ir naujas Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas.

Į šias pareigas siūlomas Olegas Mariničius, buvęs Lietuvos karinių jūrų pajėgų karininkas.

Iki sausio 2 d. Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas ėjo Aleksandras Michailovas. Jis postą paliko savo noru – išėjo iš užtarnautą poilsį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nors šis tas guodžia

nors šis tas guodžia portretas
Gerai, kad Sąlyga negydo žmonių, o tik vadovauja. Nes jei taip gydytų, kaip elgiasi politikoje, būtų blogai. Labai jau blaškytųsi, nustatydamas diagnozę ar skirdamas vaistus.

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Na klausykite,Klaipėdos miesto tarybos nariui pareikšti rimti įtarimai FNTT,gresia pašalinimas iš Jūrininkų ligoninės direktoriaus pareigų,vyksta tyrimas.O J.Sąlyga toliau dirba Klaipėdos taryboje,keičia frakcijas ir sprendžia mūsų,klaipėdiečių,likimus.Ar tokio žmogaus nereikėtų pašalinti iš tarybos,nes jis dabar darys sprendimus savo naudai.

Geras

Geras portretas
Dar vienas veltedis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių