Quantcast

Prie Vasaros estrados grius apleisti tualetai

Uostamiesčio politikai pritarė, kad prie Vasaros estrados stovintys tualetai būtų nugriauti. Miesto tarybos posėdžio metu po diskusijų pritarta ir Šešupės gatvės likvidavimui.

Neseniai posėdžiavę Klaipėdos miesto tarybos nariai nesipriešino, kad būtų nugriautos dvi Vasaros estrados prieigų nepuošiančios tupyklos.

Pastebima, kad nenaudojamus tualetus sudėtinga prižiūrėti, greta jų neretai buriuojasi įvairūs asmenys, nuolat paliekama šiukšlių.

Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis paaiškino, kad nugriovus tualetus ateityje jų vietoje galėtų būti pastatyti laikini arba konteineriniai tualetai.

Tiesa, kiek savivaldybei atsieis šių dviejų statinių pašalinimas, kol kas tiksliai nežinoma. E.Simokaitis prognozavo, kad darbų kaina neturėtų būti itin didelė, mat neretai pasitaiko taip, jog rangovai apleistus statinius nugriauna visai pigiai.

Uostamiesčio politikams siūlyta pritarti ne tik šių dviejų statinių griovimui, bet ir Klaipėdos uosto teritorijoje esančios Šešupės gatvės likvidavimui.

Ši gatvė pagal funkcinę paskirtį jau nebenaudojama, ji tik skiria uosto įmonių naudojamus žemės sklypus į dvi dalis.

Taip pat pabrėžta, kad ši arterija, galima sakyti, egzistuoja tik dokumentuose, realybėje ji jau beveik sunykusi.

Vis dėlto beveik 300 m ilgio gatvės likvidavimo klausimą palaikyti buvo nusiteikę ne visi politikai.

Uostamiesčio vicemeras Artūras Šulcas abejojo, ar šio veiksmo iš tiesų reikia. Priimti siūlomą sprendimą stabdė ir tai, jog nebuvo tiksliai įvardyta arterijos pašalinimo kaina.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas paaiškino, kad likvidavimas atsieitų apie 100 eurų. Tiek pinigų reikėtų, kad su gatve susiję duomenys būtų pašalinti iš Registrų centro.

Galiausiai sutarta, kad tiek minėti tualetai, tiek gatvė būtų nurašyti ir likviduoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Vis kas nors daroma netaip ,reikėtų vieną tualėtą suremontuoti šiuolaikiškai ,atrakinti tik per šventes ,juk vanduo ,kanalizacija yra ,o visi tie konteineriniai ,gali būti pristatyti per šventes.

Uostas

Uostas portretas
greitai visą miestą sulygins su žeme...

Zita

Zita portretas
Griauti nugriaus, bet kada naujus pastatys?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių