Quantcast

Prie bažnyčios – usnynas

Tikintieji pasipiktino prie Marijos Taikos Karalienės bažnyčios tvoros esančia nenušienauta pieva. Gyventojai nesupranta, kodėl miesto valdžia neprižiūri šios teritorijos ar neįpareigoja to padaryti savininko.

Klaipėdietė pasakojo, kad sekmadienį ji važiavo į Marijos Taikos Karalienės bažnyčią paminėti Žolinės šventės. Moteris išlipo Taikos prospekte, šalia sankirtos su Sausio 15-osios gatve.

"Į bažnyčią ėjau pro parduotuvę. Nustebino, kad teritorija aplink takelį apaugusi žolėmis. Usnys parudavusios, meta sėklas. Smilgos, kraujažolės aukščiausios. Matyt, ši vieta nuo pavasario nešienauta", – spėjo moteris.

Klaipėdietei tapo keista, kodėl ši teritorija neprižiūrima: ji yra prie pat bažnyčios tvoros į rytų pusę, o šalia įsikūręs ir darželis.

"Mieste parkai nušienauti, nuskusti kaip barzda. Viskas blizga. O čia – miesto centras. Žmonės pro šią teritoriją eina į bažnyčią, o tokios džiunglės. Turi žiūrėti į šabakštyną. Nejaugi ši vieta niekam nepriklauso? Sekmadienį bus atlaidai. Ir vėl visus žmones pasitiks toks vaizdas", – piktinosi moteris.

Moteris tvirtino, kad teritorijos, per kurią eina takelis, viduryje yra krepšinio aikštelė. Pasak klaipėdietės, ji nėra mačiusi, kad kas prižiūrėtų šią vietą.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda žadėjo išsiaiškinti, kas turi šienauti minėtą teritoriją. Pasak vadovo, pasitaiko įvairių situacijų.

"Būna, kad teritorija yra privati ir savininkas ja nesirūpina. Pasitaiko, kad per klaidą nenušienaujami ir savivaldybės plotai. Dažniausiai taip atsitinka su erdvėmis, kurios nėra periodiškai valomos, o tik kartą ar du per sezoną. Dėl šios priežasties jos kartais ir pasimiršta", – pasakojo vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užta

Užta portretas
niekuomet nepamiršta kitiems baudas išrašyti ir medžius plika nudrožti o dažniausia visai nukirsti, negailint daugiamečių

KA KA ?

KA KA ? portretas
pasimiršta, fun ponas savivaldybės narįįį, plotai paskaičiuoti, babkės mokamos pagal plotą.... uppppssss pasimiršo :) čia mes moksesčių mokėtojai lopai ar kaip ?????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių