Pereiti į pagrindinį turinį

Prie apsisukimo įrengė ženklą

2016-03-24 17:00
Vytauto Liaudanskio nuotr.

Prie Liepojos gatvėje esančio apsisukimo, dėl kurio vairuotojams kildavo klausimų, įrengtas ženklas. Važiuojant nuo ligoninių miestelio centro link jame nebebus galima apsisukti – įrengtas ženklas nurodantis važiuoti tiesiai.

Dienraštis „Klaipėda“ rašė, kad vienas iš apsisukimų Liepojos gatvėje, vairuotojams jau ilgą laiką kėlė klausimų ir diskusijų.

Jis įrengtas taip, kad, atrodo, jog pervažiuoti į priešingą važiuojamosios dalies pusę galima iš abiejų pusių, tačiau tą daryti leidžiantis ženklas įrengtas tik vienoje.

Draudžiančio ženklo sukti į kairę ar nurodančio važiuoti tiesiai, važiuojant nuo ligoninių miestelio miesto centro link nebuvo. Tad nemažai vairuotojų būtent šioje vietoje apsisukdavo.

Kitoje važiuojamosios dalies pusėje – važiuojant nuo miesto centro ligoninių miestelio link – ženklas, leidžiantis sukti į kairę yra.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas, Saugaus eismo komisijos pirmininkas Aleksandras Michailovas teigė, kad šioje vietoje tikrai trūksta ženklo.

Žadėta, kad specialistai įvertins apsisukimą ir nuspręs, ar jame gali automobiliai apsisukti iš abiejų pusių. Trečiadienį šioje vietoje jau buvo įrengtas ženklas.

Apsisukti važiuojant nuo ligoninių miestelio nebebus galima. Ant apšvietimo stulpo pakabinta rodyklė nurodanti važiuoti tiesiai. Pasukti į kairę galės tolėliau. Šioje vietoje visą laiką stovėjo ženklas leidžiantis sukti į kairę.

„Nusprendėme, kad taip bus saugiau. Apsisukti šioje vietoje dviem automobiliams yra pavojinga. Neina atskirti srautų. Taip pat įrengta papildoma juosta, kurioje automobiliai galėtų laukti, jei apsisukime susidarė spūstis“, – aiškino pavaduotojas.

A.Michailovas atkreipė dėmesį, kad Klaipėdoje vietų, kur kyla panašių problemų, yra ir daugiau. Žadama ir į jas atkreipti dėmesį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų