Quantcast

Premjeras ignoruos Jūros šventę?

Premjeras Saulius Skvernelis ir vėl neturės galimybės įsitikinti, ar išties Jūros šventės metu "vakarais mieste vyksta masinės muštynės ir šeimoms su vaikais nesaugu lankytis renginiuose", nes šį savaitgalį jis neketina atvykti į Klaipėdą.

Jūros šventėje turėtų dalyvauti Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Šventės organizatoriai teigia gavę patvirtinimą, kad Seimo pirmininkas sekmadienį plauks su laivų flotile į Baltijos jūrą, kur dalyvaus vainikų nuleidimo ceremonijoje.

"Galutinio patvirtinimo dėl Prezidentės atvykimo į šventę dar neturime, tačiau, preliminariais duomenimis, D.Grybauskaitė šeštadienį Klaipėdoje turėtų dalyvauti oficialiame regatos "The Tall Ships Races" atidaryme. Į šventę pakvietėme ir visų Lietuvoje reziduojančių šalių, kurių buriuotojai dalyvaus tarptautinėse burlaivių lenktynėse, ambasadų atstovus. Tikimės, kad jie atvyks", – teigė viešosios įstaigos "Jūros šventės" vadovas Romandas Žiubrys.

O štai Vyriausybės vadovas S.Skvernelis, regis, į Jūros šventę neatvažiuos. Tai organizatoriai sužinojo prieš kelias dienas.

Pačiame antialkoholinės kampanijos įkarštyje premjeras nemaloniai nustebino klaipėdiečius, pareiškęs, kad Jūros šventės metu vakarais mieste vyksta masinės muštynės ir šeimoms su vaikais nesaugu lankytis renginiuose.

Tada klaipėdiečiai atsikirto, jog ši informacija neatitinka realybės ir neparemta oficialia statistika.

Per pastaruosius trejus metus per Jūros šventę neregistruota daugiau įvykių nei įprasta savaitgaliais.

Pernai per šventę nubausti 23 neblaivūs asmenys (tarp jų 4 nepilnamečiai, vyresni nei 16 metų), ir tai yra 10 žmonių mažiau nei 2015-aisiais.

Pernai per šventines dienas fiksuota 19 smulkaus chuliganizmo atvejų (2015-aisiais – 25), surašyti 45 administracinės teisės pažeidimo protokolai (2015 m. – 61), 56 asmenys pristatyti į policijos komisariatą (2015 m. – 81).

Po ministro pirmininko pasisakymo klaipėdiečiai paklausė, kada S.Skvernelis pastarąjį kartą buvo Jūros šventėje ir kokio laikotarpio informacija jis disponuoja.

Būtent todėl premjeras uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko buvo viešai pakviestas į šventę, kad ją pamatytų savo akimis, tačiau šiuo kvietimu, regis, nepasinaudos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jeigu rimtai

jeigu rimtai portretas
tai pats Skrebnelis įžeidė klaipėdiečius be pagrindo priklijuodamas negražius dalykus.Jeigu būt normalus, tai padarytu pareiškima ka šiek-tiek apsitapšnojo nusišnekėdams, išsijuokautu ir atvažiuotų padalyvaut.Bet neeee..Mandras mat.Nosi užrietes.Toliau po truputi kakos ant galvos ir danti girež..Nu ir gerai.Ir be jo meilės nenumirsim.Tegu savo naisiuos užsi..plepa karbauski su kompotu rankuoj apsikabines.Pas mus ir tep gražu i linksma

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Šitas expolicininkas kuria policinę valstybę. Pasakė, kad Klaipėdoje yra bloga padėtis, vėliau kalbės, kad būnant jam valdžioje, šiuos neva negatyvius reiškinius likvidavo. Mano manymu labai gudrus lapinas?

Kestas

Kestas portretas
Taip zmones gerai per sventes alu, gira, ir kitka, linksminasi bet tikrai nematysite kad voliotosi ant zemes o jeigu ir atsiranda toio greit sutvarkoma, gal sakyciau didziausia problema tai biotuoaletu trukumas bet kuo toliau tuo geriau sprendziama problema,senamiescio gyventojai nepatenktinti bet turi susitaikyti kad toks renginys vyksta karta per metus ir zino kur gyvena. o siaip visiems geros nuotaikos ir gero oro :)
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių