Quantcast

Pliaže – kibiras ledinio vandens

Pajūrio prižiūrėtojai atranda naujų atrakcijų, kaip lankytojus į paplūdimius  privilioti ir prastu oru. Smiltynėje prie pirties pakabintas kibiras, iš kurio galima apsipilti stingdančiu vandeniu. Laukiami visi norintys tai padaryti.

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktorius Virginijus Urbonas pasakojo, kad organizuoti tokią atrakciją paskatino visą pasaulį apskriejęs ledinio kibiro iššūkio (angl. ice-bucket challenge) virusas.

"Pamanėme, kad galima sudaryti miestiečiams sąlygas padalyvauti šioje akcijoje. Gal atsiras dar norinčiųjų. Jiems nereikės sukti galvos, iš kur gauti šalto vandens, kaip apsipilti", – pasakojo vadovas.

Pasak V.Urbono, į kibirą bėgantis vanduo tikrai yra labai šaltas. Tuo jau įsitikino atrakciją išbandę gelbėtojai. Vanduo į kibirą atkeliauja iš 108 metrų gylio gręžinio.

"Paklojome vamzdyną. Kibirui prisipildžius, vanduo automatiškai išsijungia. Tikrai kviečiame visus išbandyti", – ragino vadovas.
V.Urbonas tvirtino, kad akcijai pasibaigus įrenginys nebus išmontuotas. Užsipilti kibirą šalto vandens galės pirties lankytojai. Įrenginys prie pirties bus ir šaltuoju metų laiku.

"Žmonės po pirties galės čia atsivėsinti arba eiti į jūrą. Viskas priklausys nuo jų pačių", – tvirtino vadovas.
Smiltynės centrinėje gelbėjimo stotyje esanti pirtis pradės veikti nuo šiandien. Dviejų valandų apsilankymas joje vienam žmogui atsieis 20 litų. Tokias kainas yra patvirtinusi miesto savivaldybė.

"Norime Klaipėdos paplūdimiuose surengti kuo daugiau pramogų. Smiltynėje jau yra atrakcionai vaikams, dušai. Aišku, tai ne tik mūsų nuopelnas, bet ir savivaldybės. Sieksime, kad pramogų paplūdimiuose atsirastų dar daugiau", – žadėjo V.Urbonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių