Quantcast

Pliažai pajūrio verslininkų nedomina

Verslininkai neskuba išsiimti leidimų, skirtų lauko kavinių paplūdimiuose veiklai. Didelio susidomėjimo nesulaukė ir galimybė poilsiautojams pasiūlyti alternatyvių paslaugų ar prekių.


 

Verslininkai neskuba išsiimti leidimų, skirtų lauko kavinių paplūdimiuose veiklai. Didelio susidomėjimo nesulaukė ir galimybė poilsiautojams pasiūlyti alternatyvių paslaugų ar prekių.

Melnragės ir Girulių paplūdimiuose yra numatyta 13 vietų, kuriose galima teikti viešojo maitinimo paslaugas. Dar trys tokiai veiklai skirti taškai yra Smiltynėje.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vedėja Jolanta Uptienė pasakojo, kad šiuo metu yra išduoti septyni leidimai pajūrio lauko kavinių veiklai.

Darbą verslininkai planuoja pradėti skirtingai. Vieni nuo birželio 1-osios, kiti – nuo birželio vidurio.

„Sunku pasakyti, kodėl verslininkai delsia. Veikiausiai dėl orų neskuba pradėti veiklos, nes nori sutaupyti“, – tvirtino vedėja.

Dažniausiai paplūdimio kavinėse prekiaujama lengvais užkandžiais, vaisvandeniais, alkoholiniais gėrimais. Kitų paslaugų pasiūla tarp verslininkų nėra populiari.

„Mes raginame prekiauti poilsio prekėmis, bet paklausos nėra. Besidominčiųjų buvo. Žmonės norėjo pardavinėti vaikiškas kepures, tačiau pasiteiravo ir dingo. Matyt, neapsimoka“, – pasakojo vedėja.

Praėjusiais metais paplūdimiuose buvo nuomojami gultai. Tačiau ši paslauga sudomino tik vieną kitą.

„Pastebime, kad žmonės nenoriai naudojasi tokiais patogumais. Gal išsinuomoja tik tas, kuris bandė užsienyje. Nepaklausu pas mus. Be to, mūsų paplūdimių lankytojai skiriasi nuo Palangos. Daugiausia poilsiauja vietiniai, kurie viską atsiveža patys“, – komentavo J.Uptienė.

Kavinės uostamiesčio paplūdimiuose jau rengiamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Verlisninke tu

Verlisninke tu portretas
Klausyk verslininke :D mes gyvename Lietuvoje, kur versals kainuoja daugiau negu uzdarbio eina gauti, ateisi toks kaip tu *silas ir knisi prota kad per brangu kodel alus tiek daug kainuoja, o tau neidomu bus kad papuosta palapine , padaryta patogumai , kaip tu sakai ne tik ceburekai. Atsigauk zmogau jeigu nezinai kas yra verslas kiek reikia pastangu lesu pazinciu :) ir tik tada komentuok o dabar laisvas toliau pirk is maximos alaus skarbonke nes neiperki braiuke prie juros .

Hmm

Hmm portretas
Gultai labiau reikalingi tuose pasaulio pliažuose, kur normalaus smėliuko nėra.

.

. portretas
Verslas norėtų normalių galimybių turizmo infrastruktūrai. Kavinėms, restoranams. O ne palapinėms ir keptais aliejuje čeburėkais. Atsibuskite. Sukurkime patrauklią Klaipėdą. Dabar visiškas šiukšlynas. Kas norės investuoti į šiukšlyną. "vaikiškos kepurės".. juokdariai jūs
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių