Quantcast

Pirmojoje Melnragėje įkurdinti nauji ženklai

Pirmojoje Melnragėje, Molo gatvėje, atsirado nauji horizontalūs ženklai, draudžiantys stovėti. Šie įkurdinti siekiant, kad gyventojams nekiltų rūpesčių išvažiuoti iš savo kiemo.

Geltonos linijos Molo gatvėje, pasukus į dešinę, atvažiavus nuo P.Lideikio gatvės pusės, nupieštos prie sankryžos, kur stovi parkomatas.

Taip pat prie vienos įvažos į kiemą, esančios arčiau Audros gatvėje.

Tiek Molo, tiek šalia esančios gatvės populiarios tarp paplūdimių lankytojų. Jose vairuotojai palieka savo automobilius. Pasitaiko atvejų, kai tampa sudėtinga pravažiuoti.

Transporto priemonės statomos net toje zonoje, kurioje draudžiama stovėti. Savaitgalį čia savo mašinas palikę vairuotojai pakliuvo į kontrolierių akiratį. Jiems palikti įspėjimai apie pažeidimą, teks susimokėti ir nuobaudą.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis teigė, kad žymėjimas Molo gatvėje šalia sankryžos, kur stovi parkomatas, atsirado atsižvelgus į priešais gyvenančios moters prašymą.

„Ši skundėsi, kad dėl susimokėti sustojančių mašinų negali išvažiuoti iš kiemo. Prašė, kad padėtume išspręsti problemą“, – sakė vadovas.

Anot G.Neniškio, sprendimas uždrausti automobilių stovėjimą minėtoje vietoje priimtas dar praėjusiais metais. Tačiau, pasibaigus vasarai, veiksmų nesiimta – linijos nupieštos šiemet.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė informavo, kad geltonos linijos ties privačiu kiemu pažymėtos dėl tos pačios priežasties.

„Dalis poilsiautojų nepagalvodavo, užstatydavo įvažą. Žmonės negalėdavo išvažiuoti iš kiemo. Tai elementarūs, kasdieniai dalykai“, – teigė vyriausiasis specialistas.

Prieš kelerius metus šios Molo gatvės dalies gyventojai nuo ratuotų poilsiautojų bandė gintis gudraudami. Šaligatvius šalia savo namų jie žymėjo punktyrinėmis ne tik geltonomis, bet ir baltomis linijomis. Dar dabar vietomis galima matyti jų pėdsakus.

Matyt, siekta, kad poilsiautojai pamanytų, jog minėtose vietose draudžiama stovėti. Tačiau tada miesto valdžios atstovai išaiškino, kad šis žymėjimas nelegalus ir nesuderintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AGA

AGA portretas
OLIGARHŲ UŽGAIDŲ PILDYMAS- LIETUVOS RUBLIOVKA

Melnragiske

Melnragiske portretas
Kaip galima sankryžoje pastatyti parkomata, ar tai leidžia kelių eismo taisykles ir kai ši sankryža yra susiaurinta iki 6 metrų nuo garsaus Palsmito laikų, savivaldybė nugriovus Palsmito gigantą, turėjo atstatyti gatvės ir sankryžos plocius, vietoj to ji leido vėl UAB privatizuoti čia valstybinę žemę, palikdama šią problemą neišspręsta

vairuotojas

vairuotojas portretas
savivaldybė turėtų rūpintis, kur gausiems vasaros svečiams pastatyti automobilius, o ne draudimais "su atsarga" ir bausmėmis.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių