Quantcast

Iš pareigų traukiasi A. Michailovas

Miesto valdžioje pokyčiai. Iš pareigų savo noru traukiasi Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas.

Oficialiai teigiama, kad jis įgijo teisę gauti valstybinę socialinio draudimo pensiją ir išeina į užtarnautą poilsį.

Klausimas dėl A.Michailovo pasitraukimo turėtų būti svarstomas ketvirtadienį vyksiančiame miesto tarybos posėdyje. Sprendimo projektas dėl jo atleidimo iš pareigų dar nėra įtrauktas į darbotvarkę. Jis pateiktas prie siūlomų į ją įtraukti klausimų.

A.Michailovas oficialiai pareigas eis iki kitų metų sausio 2 d. Nurodoma, kad jam bus išmokėta piniginė kompensacija už 29,54 kalendorines dienas nepanaudotų kasmetinių atostogų.

Į ketvirtadienį vyksiančio miesto tarybos posėdžio darbotvarkę siūloma įtraukti klausimą ir dėl naujo Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo skyrimo.

Kandidatą į šį postą teikia miesto meras, o tarybai siūlo savivaldybės administracijos direktorius.   Siūloma, kad A.Michailovą pakeistų Olegas Mariničius, buvęs Lietuvos karinių jūrų pajėgų karininkas.

Tačiau dar nėra aišku, ar klausimas dėl naujo Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo skyrimo bus teikiamas svarstyti miesto tarybai ketvirtadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Jis nebuvo kudakuojantis. Gaila, kad padorūs, kultūringi žmonės išeina iš valdžios namų, o lieka...

Pagarba

Pagarba portretas
Zmogus buvo savo vietoje, puikiai kalbejo lietuviskai, ko nepasakysi apie jo amziaus tautiecius....Pagarba ir sveikatos ateityje!

xy

xy portretas
Sėkmės jam :) Labai geras pavaduotojas buvo. Nešaukdavo, nerėkdavo, nežemindavo kitų.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių