Quantcast

Parduotuvėje pirktoje paprikoje rangėsi kirmėlės

 

Bendrovė "Lidl" savo pirkėjams pažeria ir nemalonių staigmenų. Neseniai Klaipėdoje pirktose sultyse plaukiojo ananaso likutis, o šįsyk gyventojas paprikoje aptiko kirmėlių.

Klaipėdoje esančiame prekybos centre "Lidl" apsipirkęs vyras tądien ilgam prarado apetitą.

Į nemalonią situaciją užvakar papuolęs gyventojas ragino kitus būti atidesnius.

"Būkite atsargūs – parduotuvėje "Lidl" įsigijau papriką su kirmėlėmis. Ką tik grįžau ir, perlaužęs daržovę, pamačiau tokį pasibaisėtiną vaizdelį", – interneto socialiniame tinkle pranešė pirkėjas.

Netrukus į jo žinutę atsiliepė ir daugiau žmonių, kurie taip pat paprikose aptiko kirmėlių. Tik jau ne "Lidl", o kitose parduotuvėse.

Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas Antanas Bauža teigė, kad pranešimų, susijusių su šiomis daržovėmis, tarnyba nesulaukė.

"Skundų negavome. Patikrinsime pagal nustatytą tvarką ir jeigu kažkas negerai, jos bus išimtos iš prekybos. Kuo natūraliau auga, tuo didesnė tikimybė rasti kirmėliuką. Jei nėra kirmėliuko, vadinasi, daug chemijos", – juokais nuleido viršininkas.

Visais atvejais, kai vartotojai įsigyja nekokybišką produktą, jie turi teisę reikalauti, kad prekė būtų pakeista į tokią pat tinkamos kokybės, ar grąžinti ją pardavėjui bei atgauti sumokėtus pinigus.

Tiesa, tik tuo atveju, jei išsaugo prekės pirkimo kvitą.

Bendrovės "Lidl" viešųjų ryšių specialistė Valerija Lebedeva aiškino, kad skundų dėl paprikų bendrovė niekada anksčiau nėra gavusi.

"Tokio tipo pažeidimų mūsų kokybės specialistams iki šiol užfiksuoti neteko. Bendradarbiaujame su patikimais, ilgametę patirtį turinčiais užsienio šalių tiekėjais, kurie šviežiausia produkcija aprūpina visą "Lidl" tinklą Europoje, bei kruopščiai atrinktais vietos augintojais. Vaisiai ir daržovės į "Lidl" parduotuves vežami kasdien, o prekystalius kas valandą rūpestingai apžiūri ir prekes perrenka už jų šviežumą atsakingas konkrečios pamainos darbuotojas. Pasigedome informacijos, kurioje konkrečiai parduotuvėje įsigyta ši paprika, bei pirkimo kvito faktui patvirtinti – šie duomenys visada supaprastina situacijos tyrimą", – teigė "Lidl" atstovė.

Primenama, kad draudžiama prekiauti maisto produktais, kurie turi akivaizdžių kokybės pažeidimų.

Nesilaikantiesiems numatytų reikalavimų taikoma administracinė atsakomybė.

Higienos normų ar kitų visuomenės sveikatos srities teisės aktų įstatymų pažeidimai užtraukia įspėjimą arba baudą asmenims nuo 60 iki 140 eurų ir juridinių asmenų vadovams – nuo 140 iki 600 eurų.


Šiame straipsnyje: paprikakirmėlėsLidl

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
malonu ........... nuneškit į kinų restoraną ten Jums extra salotas paruoš

Klaipedietis

Klaipedietis  portretas
Pirkom kiausinius tai nematem kad papuve nusipirke uzuodem keista kvapa tai nuejom grazinti prasmirdusiu. Paklausius kasininkes kaip cia grazinti pasake nuneskit padekit atgal ir pasimkit kitus...

Kirminas

Kirminas portretas
Cia jau melas. Daznai perku Lidle i nieko panasaus ne buvo.O Maximoi pasitaikydavo daznokai ne kokibiskos prekes. Maciau kaip darbotojai perrenka produkcija Lidle. Uz melagingus kaltinimus reikia bausti.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių