Quantcast

Paramos akcija pranoko lūkesčius

Artėjančios didžiosios metų šventės daugiavaikėms uostamiesčio šeimoms žada būti turtingos. Pasibaigusios tradicinės kalėdinės akcijos „Būk draugiškas daugiavaikei šeimai“ pasisekimas tapo maloniu netikėtumu. Klaipėdiečių sunešta parama – kaip niekada gausi.

Artėjančios didžiosios metų šventės daugiavaikėms uostamiesčio šeimoms žada būti turtingos. Pasibaigusios tradicinės kalėdinės akcijos „Būk draugiškas daugiavaikei šeimai“ pasisekimas tapo maloniu netikėtumu.

Klaipėdiečių sunešta parama – kaip niekada gausi. Nuo gruodžio mėnesio pradžios uostamiesčio gyventojai jau šeštą kartą galėjo įvairiais daiktais padėti daug atžalų auginančioms klaipėdiečių šeimoms. Įkvepiančią bei šiluma spinduliuojančią iniciatyvą globoja Inga Grubliauskienė. Klaipėdiečius dalytis gerumu su daugiavaikėmis šeimomis kvietė ir dienraštis „Klaipėda“.

„Šiais metais atiduotų daiktų kiekis mus maloniai nustebino. Palyginti su praėjusiais ar ankstesniais metais, pasiekėme rekordą. Paaukotos labdaros turime bene keturis kartus daugiau. Klaipėdiečiai buvo labai dosnūs. Daugiavaikėms šeimoms šiais metais atiteks įvairių reikalingų daiktų – žaislų, drabužių, knygų, žaidimų, indų“, – pasakojo dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Anot jos, akcijos pasisekimas įrodo, kad tokia iniciatyva prigijo, tapo šaunia tradicija ir yra labai reikalinga.

Paramos akcijos globėja I.Grubliauskienė pripažino, kad šių metų sėkmė – malonus netikėtumas. Jos teigimu, džiugu konstatuoti faktą, kad klaipėdiečiai neabejingi žmonėms, kurių materialinė padėtis yra kiek sudėtingesnė.

„Klaipėdos bendruomenė yra pati geriausia ir nuoširdžiausia. Džiugina tai, kad žmonės yra supratingi daugiavaikių šeimų atžvilgiu. Esu įsitikinusi, kad dalydamiesi mes gauname kelis kartus didesnę grąžą. Visų tėvų ir gausaus būrio vaikučių vardu dėkojame uostamiesčio gyventojams“, – sakė I.Grubliauskienė.

Prie paramos gausioms šeimoms prisidėjo ir Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė.

„Manau, jog kiekvienam vaikui, nesvarbu, ar jis auga daugiavaikėje, ar mažesnėje šeimoje, yra svarbus dėmesys. Jei tik įmanoma mažiesiems suteikti laimės akimirką, tai padaryti būtina“, – kalbėjo J.Simonavičiūtė.

Visi klaipėdiečių sunešti daiktai bus nugabenti į Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrą, o gruodžio 23-iąją išdalyti gausioms ir sunkiau besiverčiančioms uostamiesčio šeimoms. Tą dieną prekybos centre „Akropolis“ vaikų laukia šventė su Kalėdų Seneliu, koncertas, dovanos ir pramogos ant ledo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

virginija

virginija  portretas
Tai iseina mano vaikai ne vaikai:( suzinau tik kad buvo.ir dovanu gaunu muilo drozliu:( ar cia tam ,kad dantu pastos vaikams nereiketu?ar kad burbulus visa nakti pustu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių