Quantcast

Paplūdimyje – dingusių merginų paeiška

Šeštadienį uostamiesčio gelbėtojus bei policijos pareigūnus ant kojų sukėlė žinia apie paplūdimyje dingusias merginas. Po kurį laiką trukusių paieškų susisiekus su neva dingusiųjų giminaičiais paaiškėjo, kad merginos ramiai leido laiką namuose.

Šeštadienį priešpiet Pirmojoje Melnragėje buvo pastebėti kurį laiką palikti drabužiai ir dokumentai.

Netrukus paaiškėjo, kad greta šių daiktų prieš kurį laiką žmonės buvo pastebėję jaunas merginas, kurios patraukė link molo ir jau kurį laiką negrįžta.

Vos tik sužinoję šią žinią gelbėtojai suskubo ieškoti apibūdintų merginų, buvo atidžiai žvalgyta ir šalia molo, tačiau nieko aptikti nepavyko. Į pagalbą pasitelkti policijos pareigūnai.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki pasakojo, kad po kurio laiko policijos pareigūnams susisiekus su ieškotų merginų artimaisiais pavyko išsiaiškinti, kad neva be žinios dingusiosios jau leido laiką namuose.

Paaiškėjo, kad po linksmybių naktiniame klube ne namo, o į pajūrį patraukusios dailiosios lyties atstovės anaiptol nepakliuvo į bėdą, o tiesiog iki soties pasimėgavusios gaiviu ryto oru bei kiek atsipūtusios patraukė namo, ant smėlio palikusios savo daiktus.

Gelbėtojai į pagalbą skubėjo ir Smiltynėje epilepsijos priepuolio ištiktam vyrui. Jam suteikta pirmoji pagalba ir iškviesti medikai.

Daugiau miestui priklausančiuose paplūdimiuose šeštadienį incidentų neužfiksuota.

Nors žmonės nuo pat ryto gana aktyviai skubėjo prie jūros, tačiau vėliau apniukęs dangus ir sustiprėjęs vėsus vėjas išretino poilsiautojų gretas.

Pajūris atgijo vakarop vėl stojus malonesniam orui.

„Vasara niekaip negali įsibėgėti. Kol kas šiltų vasariškų dienų dar nebuvo. Šiltų dienų buvo, tačiau tikrų vasariškų – dar ne“, – šiųmetę vasarą įvertino A. Siakki.


Šiame straipsnyje: paplūdimyspaieškauostamiestis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Visos tarmybos sukeltos

Visos tarmybos sukeltos portretas
Nevisprotės ! Vištaprotės

Anonimui=Klaipeda

Anonimui=Klaipeda portretas
Cia Klaipeda,valstieti.

Jonas

Jonas portretas
Na,kaip cia pasakius o kaip gryzo namo be rubu,tai kokio girtumo buvo mergaites jei ir dokumentus paliko.turi apmoketi uz atlikta paieskos darba.daugiau taip nedarys.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių