Quantcast

Papiktino nuorūkų kilimėlis

Sausio 15-osios gatvėje, prie suoliukų, kur keleiviai laukia maršrutinių taksi, vežančių į Gargždus, atsirado nuorūkų kilimėlis. Šiukšlės ir netvarka piktina aplinkinius gyventojus.

Šalia šios vietos gyvenanti klaipėdietė tvirtino, kad nuorūkų niekas nesušluoja jau kelerius metus.

„Netvarka tikrai didelė. Nuorūkas gali semti „rieškučiomis“. Matyt, meta ir keleiviai, ir vairuotojai. Neapsikenčiu jau. Gyvenu šalia tai kasdien pro tą vietą praeinu. Keista, kad šios vietos niekas netvarko. Įdomu, kad tai turi daryti. Gal patys vairuotojai turi sutvarkyti savo darbo vietą“, – svarstė moteris.

Pasak klaipėdietės, vasarą nuorūkas šiek tiek paslepia užaugusi žolė, tačiau vis tiek negražu. Moteris atkreipė dėmesį, kad šioje vietoje nėra padėtos ir šiukšlių dėžės.

„Negi negali pastatyti? Juk vis tvarkingiau būtų. Gal žmonės nuorūkas mestų į šiukšlių dėžę“, – tvirtino moteris.

Įmonės „Klaipėdos želdiniai“ direktorius Gediminas Valašinas žadėjo pasidomėti netvarka Sausio 15-osios gatvėje.

„Pirmiausia išsiaiškinsime, kas turi tvarkyti šią teritoriją – mes ar valdos. Jei priklauso mums, sutvarkysime. Tikrai nesame gavę nusiskundimų dėl šios vietos“, – tvirtino direktorius.

Pasak vadovo, bus pastatyta ir šiukšlių dėžė. G.Valašinas atkreipė dėmesį, kad problemų dėl šiukšlinimo kyla visose autobusų galutinėse stotelėse.

„Vairuotojai rūko, valgo, geria ir viską meta ant žemės. Iki šiukšlių dėžės nenueina“, – atkreipė dėmesį direktorius.

G.Valašino teigimu, Sausio 15-osios gatvės valymo periodiškumas yra mažesnis nei senamiesčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Visuose miestuose panasiai,tik prie autobusu sustojimo vietu bent jau stovi siuksliadezes,o stai prie marsrutiniu taksi galiniu stoteliu amzinai klaikus siukslynai,primetyta ne tik nuoruku,bet ir plastikiniu buteliou nuo gerimu,taip pat iv. popieriu. Stai cia jau turetu susirupinti teisesauga,nes siukslinti niekur nevalia. Negana rukydami tersia ora,tai dar ir primeto nuoruku. Ir dar,ypatingai ziemos metu vairuotojai tingi pakelti sedyne ir islipti is marsrutinio taksi,ir ruko masinoje,tai kai ilipi - pilka nuo dumu,o jau kvapas... O cia tai jau virs visko. As viena karta kai papriekaistavau,sustojo ir liepe islipti,tik as nelipau. Izulumui nera ribu.Cia kalbu apie Kauna, ir sustojima prie 2-os ligonines.

tik nereik

tik nereik portretas
daug kur yra tokių vietų,kad ir Kaune,nuorūkų pilna ne tik pakrūmėse,bet ir prie daugiaaukščių.Patys gyventojai mėto,o darbuotojai valantys teritorijas net nespėja tas nuorūkas rinkti.Jei baustų gyventojus už išmestas nuorūkas pakankamai didelėmis baudomis,tai šiukšlynas sumažėtų.

KLAIPĖDIEČIAI

KLAIPĖDIEČIAI portretas
Kad miestas apleistas-tai akivaizdu.Bet juk kažkas atsakingas ,kad to nebūtų.Kažkas ima pinigus,bet neatlieka savo pareigų.Įstatymas ,dėl apleistos aplinkos-yra, bet kodėl jis neveikia.Kodėl privačios parduotuvės,kirpyklos ir kitos įmonės,bei įstaigėlės-visiškai nesivalo ir jų niekas nebaudžia.Juk artėja šventės,atvažiuoja daug užsieniečių į mūsų miestą.Gėda žiūrėti, kokie mūsų kiemai šiukšlini,žolė,kur pjauta ,kur ne.Na anksčiau tikrai tokios betvarkės nebuvo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių