Quantcast

Nušvito Žvejybos uosto kiemai

Istorinis įvykis – taip Žvejybos uosto daugiabučių gyventojai įvertino naująjį kiemų apšvietimą. Prieš gerą mėnesį įrengti žibintai nušvito trečiadienį vakare.

"Pagaliau ir mūsų rajoną pasiekė civilizacija, ir mūsų kiemuose yra šviesu. Tai labai džiugu, ypač dabar, atėjus rudeniui, kai tos šviesos reikia labiausiai. Juk vaikai į mokyklą išeina tamsiu metu, o kai kurie ir sugrįžta sutemus", – kalbėjo Žvejybos uosto gyventoja, kai trečiadienį vakare pro buto langu staiga pamatė pirmąkart sušvitusius naujai pastatytus žibintus.

Savivaldybės atstovų teigimu, apšvietimas kiemuose įrengiamas įgyvendinant daugiabučių namų kiemų infrastruktūros gerinimo programą.

Jau nušvito Žalgirio g. 1, 3, Sulupės g. 8, 10, 10A, 12 ir Minijos g. 126, 128, 130, 130C, 130B, 130A, 132, 134, taip pat Naikupės g. 9A, 11 namų kiemai.

Įgyvendinant programą, apšvietimas įrengtas prie 88 daugiabučių namų. Per šiuos metus apšvietimas atsiras prie dar 123 daugiabučių.

Nauji žibintai įrengiami tamsiuose kiemuose, ten, kur šviesos reikėjo labiausiai. Savo pasiūlymus dėl apšvietimo vietų savivaldybei galėjo teikti ir patys gyventojai.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos užsakymu šiuo metu rengiami nauji daugiabučių namų kiemų apšvietimo projektai. Tikslas – įrengti apšvietimą daugiabučių namų kiemuose.

Gyventojai kviečiami susipažinti, kokius sprendinius projektuotojai siūlo teritorijoms ties daugiabučiais namais, esančiais Kareivinių g. 2–4, J.Janonio g. 16–18, Liubeko g. 7, 9, 15, Sportininkų g. 8–16, Statybininkų pr. 28–32.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip taip

taip taip portretas
Norim ir Poilsio 4 ir Naikupes 40 ir Naikupes 38 ir Naikupes 36 kiemuose.NORIM ŠVIESOS!TAMSU!

apmaudu

apmaudu portretas
Siaubingi sviestuvai, o ir nuo ju sklindanti sviesa kaip morge. Snd pakeite ir musu kieme (medziotoju 12). Buvo seni jaukus sviestuvai su silta sviesa, o dbr kiemas atrodo kaip prekybcentrio automobiliu stovejimo aikstele. nors verk. Ir tai jie vadina "infrastrukturos gerinimu". labai apmaudu, o baisiausia, kad sioje situacijoje esi bejegis kazka pakeisti

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantu,o kodel Nidos gatveje tamsu,visgi salia mokyklos ir darzeliai.???Ar Nidos gatve nepriklauso zvejybos uostui?
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių