Quantcast

Nori nugriauti pastatą, kuris stovi gatvėje

Į Naujosios Uosto gatvės važiuojamąją dalį išsikišęs senas namas ateityje bus nugriautas. Saugaus eismo specialistai pritarė, kad būtų pradėtos analizuoti tokios galimybės. Pradėti procedūras pavesta Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriui.

Naujosios Uosto gatvės 5 namo įtaką eismui vertino miesto Saugaus eismo komisija.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda atkreipė dėmesį, kad pastatas stovi pačioje važiuojamoje dalyje.

"Už namo yra tvoros. Ten jau ne miesto teritorija. Siūlome imtis priemonių, kad šis pastatas būtų nugriautas", – tvirtino direktorius.

L.Dūdos teigimu, šis senas pastatas trukdo saugiam eismui. Dėl jo negalima nutiesti šaligatvių. Tad pėstieji turi eiti važiuojamąja dalimi. Taip kelia pavojų sau, trikdo eismą.

"Ypač painiojasi turistai, svečiai. Žmonės eina ta gatvės puse, nežino, kad vėliau nebeliks šaligatvio. Priėjus pastatą tenka eiti važiuojamąja dalimi arba kirsti gatvę", – pasakojo vadovas.

Atkreiptas dėmesys, kad ateityje yra numatyta šioje vietoje tiesti pėsčiųjų-dviračių taką, o namas tam trukdo. Daugiau vietos takui nėra.

Priminta, kad šio pastato nugriovimas numatytas ir teritorijos detaliajame plane.

"Namas stovi gatvėje ir tikrai trukdo eismui. Jei yra galimybė, reikėtų nugriauti tą pastatą. Eismas tikrai būtų saugesnis", – tvirtino komisijos narys, viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Gintaras Neniškis.

Saugaus eismo komisijos nariai vienbalsiai sutiko, kad Naujosios Uosto gatvės 5 namas kelia pavojų eismo dalyviams.

Kam statinys priklauso, bus išsiaiškinta vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjoras...

Senjoras... portretas
Tą pastatą LAIVITĖ turėjo nugriauti prieš 15 metų. Sėkmingai išsisuko , o savivaldybė nesugebėjo išsireikalauti. Šiandien vėl debatai, demagogija. Yra vienas liaudies posakis: kodėl tu biednas -todėl, kad durnas, o kodėl tu durnas- todėl , kad biednas...

Anonimas

Anonimas portretas
saugokite senus medžius ir pastatus vaiduoklius kol ant ko nors užgrius ar to siekate

Piliečiui

Piliečiui portretas
Dar ir tavo smegeninę "renovot" ne prošal būtų.
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių