Quantcast

Naujųjų sutiktuvių kainos glumina

Gruodžio 31-osios uostamiesčio verslininkai laukia nekantraudami. Baruose ir kavinėse 2019-uosius sutikti planuojantys klaipėdiečiai ir miesto svečiai turės plačiai atverti pinigines. Už Naujųjų metų vakarą žmonėms teks pakloti šimtus eurų.

Kainos šoktelėjo aukštyn

Besibaigiant 2018-iesiems, ne visi tautiečiai dar žino, kaip ir kur pasitiks artėjančius Kiaulės metus.

Mieste organizuojamų šventinių renginių ir koncertų pasiūla gausi, tačiau, anot klaipėdietės Viktorijos, kainos kandžiojasi.

"Pernai Naujuosius metus sutikome senamiesčio bare. Už vietą prie staliuko mokėjau 20 eurų. Į šia sumą nebuvo įskaičiuotas maistas ir gėrimai. Viską užsisakėme papildomai.Visą šventinį vakarą koncertavo grupė, tačiau ji nebuvo žinoma", – prisiminė pašnekovė.

Šiemet staliuko rezervacija asmeniui minėtame naktiniame bare pabrango.

Lankytojams teks susimokėti po 30 eurų.

Kainų šuolį pastebėjo ir klaipėdietis Robertas.

Pasak vyro, pernai už Naujųjų programą miestiečių pamėgtoje uostamiesčio kavinėje jis atseikėjo 70 eurų.

Į šią sumą buvo įskaičiuota šampano taurė, užkandžiai.

"Laikrodžiui išmušus vidurnaktį, visi renginio dalyviai gavo taurę šampano. Valgėme prie bendro užkandžių stalo. Paskui kiekvienas patraukėme prie savo rezervuoto staliuko. Šventinę nuotaiką kūrė gyva muzika. Koncertavo jaunuolių populiariosios muzikos grupė", – prisiminė vyras.

Šiemet Naujųjų sutikimas šioje kavinėje lankytojams atsieis 90 eurų.

Šventė – iki 150 eurų

Populiariausiuose uostamiesčio baruose ir viešbučiuose už naujametį vakarą svečiams teks atseikėti vidutiniškai nuo 70 iki 150 eurų asmeniui.

Anot verslininkų, į šią sumą įskaičiuoti šventiniai gėrimai, vakarienė, gurmaniški užkandžiai, gyvo garso muzikos grupių koncertas, fejerverkai.

Vis dėlto, norint užsisakyti į vakaro meniu neįtrauktų patiekalų, teks susimokėti papildomai.

Kainos dydį dažniausiai lemia patiekiamų užkandžių ir patiekalų įvairovė, didžėjų arba muzikos grupių, atlikėjų nurodyti įkainiai.

Brangiausia – pajūrio viešbučiuose

Palangoje, Klaipėdoje viešbučiuose Naujųjų metų sutikimas kainuoja kur kas brangiau nei kavinėse.

Pavyzdžiui, viename brangiausių, sportininkų ir pramogų pasaulio atstovų pamėgtame, Palangos viešbutyje staliukų rezervacijos mokestis prasideda nuo 150 eurų.

Šventinį vakarą svečiai bus vaišinami keturių patiekalų gurmaniška vakariene, nuotaiką skaidrins humoristai, dainininkai, įsimintinas akimirkas fiksuos fotografas.

Tuo tarpu uostamiesčio širdyje esančiuose viešbučiuose kainos siekia nuo 50 iki 200 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Visi dabar achujieni kur nori ten eina

Orakului

Orakului portretas
tu matyt gerai gyveni priklausydamas tiems kam ,,keli eurai"nėra problema? Tiems kurie nemokėdami darbuotojams, mokytojams, eiliniams tarnautojams ir darbininkams, vokdami iš Valstybės, fondų, unijų ir pan., puikiai gyvena be rūpesčių tų pavogtų pinigų sąskaita?

Orakulas

Orakulas portretas
Niekaip nesuvokiu ko čia verkti dėl kainų. Nu sėdėk prie savo TVzoriaus ir kabink šaukštais savo baltą mišrainę. Butelaitis putojančio pseudovyno net ir po Verygos antkainių vis dar įperkamas net ir konteinerių inspektoriui. Ko rautis į tą kabaką, jei apskritai esi surūgęs ir net keli € gauti dovanai tau niekaip nepataisys nuotaikos: vistiek bus per mažai :)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių