Quantcast

Naujojo turgaus šventę skelbė laikrodžio dūžiai

Naujojo turgaus rekonstrukcijos pabaigtuves vainikavo smagi rudeninė mugė ir šventinė įspūdingo dydžio laikrodžio "atidengimo" ceremonija. Penktadienio vidurdienį šis laikrodis oficialiai pradėjo savo "darbą".

Naujajame turguje penktadienį švęstos pusantrų metų trukusios atnaujinimo darbų pabaigtuvės. Anot renginio vedėjo, dar niekada ši Klaipėdos vieta nebuvo tokia graži ir tokia gyva kaip dabar.

"Šiandien pradedame naują etapą mūsų turguje. Po pusantrų metų atnaujinimo darbų turgavietė tapo erdvesnė, patogesnė, gražesnė. Ši vieta jau tapo ne tik paprasta prekyviete, bet ir jaukia vieta klaipėdiečiams bei miesto svečiams. Šiandien vidurdienį su naujo laikrodžio dūžiais skelbiu Naujojo turgaus naują laiką", – šventinėje kalboje pasidžiaugė Naujojo turgaus direktorius Viačeslavas Karmanovas.

Nauju pietinės miesto dalies simboliu neabejotinai taps įspūdingo dydžio laikrodis prie Naujojo turgaus. Ant keturių aukštų namui prilygstančio keturkampio bokšto iš visų pusių pritvirtinti pusantro metro skersmens ciferblatai.

Pasidžiaugti atnaujinta turgaviete susirinko ne tik gausus būrys klaipėdiečių, bet ir miesto valdžios atstovų. Šventės proga šurmuliavo jauki rudeninė mugė.

Turgus ta vieta, kuriame šeimininku gali jaustis kiekvienas.

"Turgus ta vieta, kuriame šeimininku gali jaustis kiekvienas, labai tikiu, kad šis turgus bus ne tik vieta, kur vieni traukia pirkti, kiti parduoti, o treti pasižiūrėti, bet ir vieta, kur bus smagu ir eglutę papuošti, ir Kalėdas, ir kitas šventes švęsti", – sveikindamas miestiečius atnaujintos turgavietės proga kalbėjo miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Antrindamas merui, Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas pabrėžė, kad turgus ypač prisideda prie smulkiojo verslo skatinimo.

"O tai yra labai svarbu. Nes smulkusis ir vidutinis verslas sukuria tą pridėtinę vertę, kuria naudojamės mes visi. Džiaugiuosi, kad turgaus administracija nepabūgo tų rekonstrukcijos iššūkių ir įgyvendino juos sėkmingai", – turgaus atnaujinimo pabaigtuvių šventėje, linkėdamas gero turgaus ir gerų pirkinių, teigė S.Budinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
Gerai, kad atsinaujino, bet žiūrint iš nuotraukų, matosi, kad fasadas ir toliau liko toks aptriušęs ir automobilių stovėjimo aikštelės nesutvarkytos. Jeigu jau darot rekonstrukciją, tai sutvarkykit viską iki galo.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Laikrodis tai ne vienas,o 4.Rodys laiką Rusijoje,Ukrainoje,Lenkijoje ir Švedijoje.

Anonimas

Anonimas portretas
o kodel romeniskais skaiciais ?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių