Quantcast

Naujame baseine – paslaugų ir kainų įvairovė

  • Teksto dydis:

Iki moderniausio ir didžiausio Klaipėdos baseino atidarymo liko vos dvi savaitės, tačiau apžiūrėti ir įvertinti naujausiomis technologijomis aprūpintą objektą bus galima ir anksčiau – nuo birželio 14 d. Visi norintieji kviečiami į atvirų durų dienas. Naujojo baseino paslaugų kainos – ypač lanksčios. Mėnesinių abonementų kainos prasideda vos nuo 18 eurų. Kiekvienas galės išsirinkti paslaugų paketą pagal poreikius ir kišenę, o atidarymo proga laukia nuolaidos.

Atidarymas – birželio 26-ąją

Naujasis Klaipėdos baseinas duris atvers birželio 26-ąją. Tądien pavakare miestiečiai jau galės apsilankyti taip ilgai lauktame objekte – ne tik paplaukioti, bet ir išbandyti pripučiamus vandens atrakcionus bei SPA procedūras.

Smalsiausieji naujajame baseine bus laukiami savaite anksčiau. Nuo birželio 14-osios startuos atvirų durų dienos. Nustatytomis valandomis objekte bus organizuojamos ekskursijos.

Atėjusieji galės apžiūrėti visą objektą: 10-ies takelių, 50 metrų ilgio ir 25 metrų pločio baseiną, atitinkantį Tarptautinės plaukimo federacijos reikalavimus, vienintelę Lietuvoje specializuotą profesionaliems narams rengti skirtą nardymo šachtą, kurios gylis siekia devynis, o plotis – aštuonis metrus, pirtis, sporto ir SPA zonas.

„Viską aprodysime, suteiksime išsamią informaciją. Norime, kad žmonės matytų, ką galime pasiūlyti, kaip viskas organizuojama. Laukiame visų susidomėjusiųkū“, – tvirtino įmonės „Klaipėdos baseinas“ direktorė Aida Aleksandrovienė.

Pasiūlys nemokamas treniruotes

Naujasis baseinas lankytojų lauks kasdien nuo 6 iki 22 val. Vienkartinis apsilankymas, kuris tęsis tris valandas, baseine suaugusiajam kainuos nuo septynių eurų.

Narystės, vadinamųjų abonementų kainos sieks nuo 18 eurų. Pastarosios priklausys nuo apsilankymų skaičiaus, pasirinktų paslaugų.

Įsigijusieji tik baseino paslaugas galės rinktis – plaukioti giliame sportiniame ar pramogauti sekliame, kur šiltesnis vanduo. Be jokių papildomų mokesčių jie galės dalyvauti grupinėse vandens treniruotėse. Pastarosios bus įvairios, pritaikytos skirtingų žmonių poreikiams, amžiui.

Vyks ir aktyvios, ir skirtos nėščiosioms, ir senjorams ar šeimai – mamai, tėčiui, vaikui. Įsigijusieji narystes galės išbandyti ir iššūkių taką – įveikti 44 metrų ilgio, per tris takelius besidriekiantį pripučiamą taką su įvairiomis kliūtimis. Iššūkių takas pramogautojų paprastai lauks savaitgaliais, o vasarą – ir dažniau.

Nepamiršo ir pažeidžiamiausiųjų

Į antro lygio narystę įtrauktas ne tik baseinas, bet ir SPA zona. Pastarojoje veiks keturios pirtys, bus galima atsipalaiduoti mėgaujantis grožio ir sveikatinimosi procedūromis, masažu. Išbandyti bus galima ir grūdinimosi – ledo kambarį, atsigaivinti vėsiuose baseinuose po kaitinimosi pirtyse.

Nuo rugsėjo naujame komplekse pradės veikti ir sporto klubas, kuriame bus keturios salės: treniruoklių ir funkcinių treniruočių bei dvi grupinių treniruočių.

Nustatant baseino ir sveikatingumo centro paslaugų kainas, nepamiršti ir socialiai pažeidžiamiausi visuomenės nariai. Neįgaliesiems, pensininkams, studentams, moksleiviams, pedagogams bus taikoma 15 proc. nuolaida.

„Siekėme, kad komplekso paslaugomis galėtų pasinaudoti visi norintieji, kad pasirinktų jiems tinkamiausią variantą. Tik tai, ko reikia. Dėl to siūlome kainodarą, orientuotą į bendruomenės interesus. Galima rinktis ne tik iš esamų paslaugų paketų, bet ir sukomplektuoti savo“, – pabrėžė A.Aleksandrovienė.

Naujojo baseino narystes bus galima įsigyti nuo birželio 14 d. Pirmieji galės pasinaudoti atidarymo proga pritaikytomis nuolaidomis ir įsigyti narystes itin gera kaina. Tokių narysčių skaičius – ribotas.

Organizuoja vasaros stovyklas

Naujajame baseine bus organizuojamos plaukimo pamokos patiems mažiausiems, kurie išmokti plaukti galės tiek asmeninėse treniruotėse, tiek grupinėse.

Mažieji klaipėdiečiai laukiami ir itin aktyvioje, begale užsiėmimų praturtintoje plaukimo vasaros stovykloje, kuri startuos liepos 2-ąją ir tęsis iki rugpjūčio 24-osios. Kiekvieną savaitę bus renkama nauja grupė. Vietų dar yra, bet jos sparčiai tirpsta.

Patogu tai, kad tėvai galės stebėti, kaip plaukti mokosi vaikai. Tai bus galima daryti ne tik iš tribūnų, kuriose yra 500 vietų, bet ir iš kavinės, pro kurios stiklą matosi, kas vyksta baseine. Duris kavinė atvers kartu su baseinu 6 val., o užvers 22 val. Tad čia bus galima ir papusryčiauti, ir papietauti, ir pavakarieniauti. Užkandžių išalkusieji turės galimybę įsigyti ir baseino zonoje.

Naujajame objekte taip pat kuriasi sporto prekių parduotuvė, grožio salonas ir kitos grožio bei sveikatinimo paslaugas teikiančios įmonės.

Praėjus vos kelioms dienoms po atidarymo, birželio 28–29 d. baseinas kvies stebėti istorinių varžybų – vyks atviras Lietuvos jaunių-jaunimo plaukimo čempionatas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Eilinis

to Eilinis portretas
o tu kas dizaineris afigenas? Netinka, varyk i karjera ten spalvos ir kainos geresnes.

Eilinis

Eilinis portretas
Tautiškas LOCHOTRONAS! Išorinis pastato "dizainas" ir spalva - tragiški, kainos numatomos kosminės. Varguomenei brangiai kainuos pasimaudymas chlorkėje..

Irena

Irena portretas
Labai noreciau valandinio apmokejimo.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių