Quantcast

Į Metų klaipėdietės renginį – bilietai

Uostamiesčio gyventojai nuo šio pirmadienio galės įsigyti bilietus į Metų klaipėdietės rinkimų kulminacija tapsiantį finalinį renginį. Klaipėdos dramos teatre vyksiančios ceremonijos metu ne tik bus paskelbta konkurso nugalėtoja, susirinkusieji taps ir įspūdingo reginio liudininkais.


 

Uostamiesčio gyventojai nuo šio pirmadienio galės įsigyti bilietus į Metų klaipėdietės rinkimų kulminacija tapsiantį finalinį renginį. Klaipėdos dramos teatre vyksiančios ceremonijos metu ne tik bus paskelbta konkurso nugalėtoja, susirinkusieji taps ir įspūdingo reginio liudininkais.

Skaičius – ribotas

Šiais metais, be tradicinių kviestinių svečių, gyventojams bus suteikta galimybė Metų klaipėdietės apdovanojimus stebėti įsigijus 15 eurų kainuojantį bilietą. Jie parduodami dienraščio „Klaipėda“ platinimo skyriuje „Akropolyje“. Norintieji dalyvauti ceremonijoje turėtų paskubėti, nes bilietų skaičius – itin ribotas.

Dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Ieva Jašinskienė pastebėjo, kad susidomėjimas šiuo renginiu išties nemažas, tačiau ne visi norintieji į jį gali pakliūti.

„Anksčiau ribotos erdvės mums neleisdavo pakviesti daugiau klaipėdiečių. Dabar ceremoniją galės stebėti daugiau žmonių“, – teigė I.Jašinskienė.

Apgaubs Klaipėdos aura

Rinkimų kulminacija – Metų klaipėdietės paskelbimo, pagerbimo ir apdovanojimo iškilmės vyks prieš Tarptautinę moters dieną – kovo 5-ąją.

Klaipėdos dramos teatre susirinkusiųjų lauks šilta, jauki ir teatrališka ceremonija. Jos vedėju šiais metais tapo Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistas Šarūnas Juškevičius. Šventinis vakaras šįkart bus itin klaipėdietiškas. Jo metu pasirodys uostamiestyje gyvenantys ar iš jo kilę atlikėjai – Deividas Norvilas, šokio teatras „Padi Dapi Fish“ su Agnija Šeiko, S.Šimkaus konservatorijos pučiamųjų orkestras.

„Šventinį renginį gaubs ypatinga – klaipėdietiška aura“, – akcentavo rinkodaros projektų vadovė.

Deleguos ir komisija

Iki vasario 9 d. gyventojai raginami aktyviai balsuoti už, jų manymu, titulo vertas kandidates. Išreikšti simpatijas galima portale, žinutėmis ar skambučiais trumpuoju telefono numeriu 1398 bei pildant dienraščio balsavimo lapelius.

Vieną kandidatę iš visų gyventojų pasiūlytų į finalinį septynetuką deleguos komisija, sudaryta iš septynių asmenų. Septynetukas bus paskelbtas vasario 10-ąją, o į jį patekusios moterys bus pristatytos dienraščio puslapiuose vasario 11–22 d.

Visi prieš tai surinkti kandidačių balsai bus panaikinti ir naujas etapas, likus septynioms pretendentėms, prasidės turint nulį balsų.

Nuo vasario 23 d. iki kovo 4 d. miestiečiai bus kviečiami atiduoti savo balsus už tą, kuri, jų nuomone, verčiausia Metų klaipėdietės titulo.

Praėjusiais metais didžiausių simpatijų ir palaikymo sulaukė Šv. Pranciškaus onkologijos centro direktorė Aldona Kerpytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Debesys

Debesys portretas
Graži tradicija. Palaikau ir linkiu ilgo gyvavimo ir tobulėjimo.

Susidomejau

Susidomejau portretas
Siaip visai patraukliai skamba renginio apibudinimas, bet butu idomu pamatyti detalesne renginio programa.

to Vytautas

to Vytautas portretas
Taip gerbiamasis Vytautai, nusipirkus bilietą jus ištiks finansinė krizė. Stresui, kilusiam vien nuo tokios minties, skubiai griebkite bambalį 7:30 alaus, ir numalšinkite nervus, bei toliau prasmingai maigykite klaviatūros knopkytes. Jūs tikras klaiviatūros riteris.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių