Quantcast

Liepų gatvėje – šiukšlių lietus

Akibrokštas uostamiestyje – kažkas prišnerkštė Liepų gatvę, o šiukšles teko rinkti miestą prižiūrinčios įmonės darbininkams.

Iš darbo važiavę klaipėdiečiai trečiadienio pavakarę buvo itin nustebinti Liepų gatvę nuklojusių šiukšlių.

Plastiko pakuotėmis gatvė ir pakelės buvo nuklota netoli Artojų ir Liepų gatvės sankryžos.

"Panašu, jog kažkas vežė kažkokias pakuotes, o papūtus vėjui visas jas išbarstė po gatvę", – pastebėjo įvykio liudininkas, nufilmavęs vaizdelį.

Paaiškėjo, jog viena iš judriausių uostamiesčio gatvių buvo nusėta vienos įmonės, gaminančios maisto produktus, pakuotėmis.

"Ketvirtadienio rytą važiavę darbininkai pamatė visą šį vaizdą ir sustojo surinkti svetimų šiukšlių. Tai buvo lipdukai, kurie veikiausiai klijuojami ant produktų pakuočių. Buvo lipdukų su užrašu, "natūralūs migdolai". Gerai, kad darbuotojai pamatė. Rinko apie valandą", – tikino įmonės "Klaipėdos želdiniai" darbuotojas Arvydas Kveselis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyrius tikino negavęs jokio pranešimo apie incidentą.

Vis dėlto paaiškėjus, kokios įmonės užsakyta reklaminė produkcija atsidūrė pakelėje, būtų galima reikalauti atsakomybės iš verslininkų už prišiukšlintą miestą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokdariui

juokdariui portretas
Nu jei valdžia gražins mano per metus sumokėtą GPM, tai eisiu ir tvarkysiu. Dabar kodėl turėčiau? Aš už tai gi tiesiogiai sumokėjau. Pvz per 2018 metus mano GPM sudarė 7800 EUR.

Kaimyne

Kaimyne  portretas
Tai kad visa Klaipėda tokia.Kokie šaligatviai,žvyro tiek,kad atrodo vieškeliu eitum.Niekada dar mūsų miestas nebuvo taip apleistas,kaip šiemet.

Juokdarys

Juokdarys  portretas
Visi verkiat kad niekas nieko netvarko, tai susiburiat, pasiimat po siuksliu maisa i rankas, ir einat kuopt jei jums taip staigiai cia visko reik.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių