Quantcast

Laikinai nebus galima papildyti e.kartinių bilietų

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį “Klaipėdos keleivinis transportas” atnaujins e.bilieto sistemą, todėl lapkričio 16-18 dienomis nebus galima platinimo vietose papildyti e.kartinių bilietų.

E.kartinių bilietų pildymo paslauga išjungiama 2018 11 15 nuo 21:00, o nuo  pirmadienio, lapkričio 19 dienos,  e.bilieto korteles bus galima pasipildyti pinigais, kuriais bus atsiskaitoma už visas keliones maršrutiniais autobusais, glaudžiant korteles prie naujo oranžinio bilietų skaitytuvo.

Keleiviai, kurie naudojasi pilnos kainos kartiniais el. bilietais, - o tokių yra dauguma - ir nurodytu laikotarpiu galės pasipildyti kortelę pinigais. Bet atsiskaitydami už kelionę jie kortelę turės glausti prie naujo oranžinio bilietų skaitytuvo.

Pabrėžtinai atkreipiame keleivių dėmesį, jog oranžiniai skaitytuvai  iki lapkričio 19 dienos nuskaitys pinigus tik už visos kainos kelionės bilietą (0,58 eur), o geltonieji skaitytuvai nuskaitys esamus e.kartinius.

Atnaujinant sistemą, sekmadienio naktį, esami e.kartinių bilietų likučiai bus konvertuoti į pinigus, kuriuos nuskaitinės oranžinis komposteris.

Minėtu laikotarpiu galimi laikini sutrikimai nuskaitant e.bilieto korteles. Atsiprašome dėl galimų nepatogumų ir maloniai prašome reikalingas papildymo operacijas atlikti iš anksto arba jau pasibaigus atnaujinimo darbams.

Jei kiltų klausimų ar prireiktų pagalbos, informaciją suteiksime telefonu +8 800 12344, taip pat galima kreiptis  el. paštu sekretoriatas@klaipedatransport.lt. Daugiau informacijos - www.klaipedatransport.lt.

Perėjimo prie naujojo elektroninio bilieto sistemos metu taip pat nuo 2018 11 15 laikinai išjungiame bilietų pildymo puslapį savo svetainėje – bilietas.klaipedatransport.lt.

Klaipėdos miesto viešojo transporto sistema pirmoji Lietuvoje pereina prie naujos kartos elektroninio bilieto. Bilietą diegiame palaipsniui: nuo pavasario naujuoju bilietu jau galima atsiskaityti miesto maršrutiniuose taksi. Jau mėnesį ir autobusuose oranžiniai skaitytuvai nuskaito visų rūšių terminuotuosius  bilietus (kelių dienų, mėnesio, pusmečio, metinius, zoninius). Per tą laiką esame užfiksavę 105 000 transakcijų: mūsų apskaičiavimu, oranžinius skaitytuvus jau “atrado”  ketvirtadalis keleivių, kurie naudojasi terminuotaisiais bilietais.

Naktį į pirmadienį, lapkričio 19-ąją, išjungsime senąją bilieto sistemą ir paleisime naująją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atviras klausimas Neniskiui

Atviras klausimas Neniskiui portretas
kada spaudos kioske galima bus laisvai nusipirkti elektronines korteles?

Jo

Jo portretas
Is vis kazkoks sudukas ,nieko neina suprast ,jovalas.

Nieko

Nieko  portretas
Nerašo apie lengvatinį bilietą,kaip važiuoti, turint jį?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių