Quantcast

Krūmeliai sukėlė klaipėdiečių aistras

Už nebaigtas genėti gyvatvores gyventojams sąskaitą išrašęs namo administratorius "Vitės valdos" įsiutino žmones. Jie kėlė klausimą, ar pusė apkirptų krūmų, kurie ir toliau želia, yra verti 121 euro.

Dar praėjusį mėnesį atvykę darbininkai J.Janonio gatvės 14-ojo namo kieme nugenėjo kelis krūmokšnius, o dalį jų esą taip ir paliko apžėlusius.

Tad sąskaitose už birželį išvydę eilutę "gyvatvorių genėjimo darbai" gyventojai ėmė reikalauti administratoriaus užbaigti pradėtus darbus.

"Nebegalime tylėti, "Vitės valdos" už pusę nukirptų krūmelių namui pateikė 121 euro sąskaitą. J.Janonio gyventojai pakraupę. Prieš mėnesį pusę nupjovė ir paliko. Krūmeliai želia toliau", – aiškino viena gyventoja.

Prieš tris savaites moteris susisiekė su jos namą administruojančios įmonės atstovais, jie ramino, kad sutvarkys.

"Deja, viskas tuo ir baigėsi. O sąskaita žmonėms pateikta, kad viskas atlikta. Niekas net nepasidomėjo nepadarytais darbais. Praėjusį penktadienį užsukau į "Vitės valdas". Nors buvo nepatenkinti, žadėjo šią savaitę pašalinti", – pasakojo pašnekovė.

Name yra 20 butų, sąskaitos išsiųstos pagal kiekvieno dydį. Skaičiuojant preliminariai, vieno buto savininkui darbai atsiėjo apie 6 eurus.

Labiausiai gyventojus piktina tai, kad be jų raginimo reikalai juda sunkiai.

"Konkrečiai aš sumokėjau 7 eurus. Darbai atlikti nekokybiškai, pasirodo, turi viską sekti, įspėti, užsiimti savotiška priežiūra", – stebėjosi klaipėdietė.

Namą administruojančios įmonės direktorius Vaidas Barakauskas aiškino, kad iki šiol buvo atlikta tik viena dalis darbų. Kitiems trukdė renovacijos procesas ir stovintys pastoliai. Juos patraukus, netrukus bus genimi medžiai.

"Buvo apgenėti krūmai, dabar bus genimi medžiai", – nedaugžodžiavo direktorius.

Esą kaina visiškai normali ir stebinti žmonių neturėtų.

Ši situacija – vienas pavyzdžių, kai gyventojams tenka aiškintis dėl keistų, tarsi iš dangaus nuleistų mokesčių.

Štai kiti Vitės kvartale gyvenantys klaipėdiečiai prisiminė atvejį, kai visiems namo gyventojams teko susimokėti už nelegalios balandinės nugriovimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
"Vitės valdas" kontroliuoja City Gold aukso kasimo miestuose holdingas. Ir tuo viskas pasakyta. Savivalda pas mus liberali, tad padės jums vazelinas.

Artėja pokyčiai

Artėja pokyčiai portretas
dėl techninės priežiūros mokesčio panaudojimo. Mokestis bus naudojamas tik techninės priežiūros žurnalams pildyti,kitai dokumentacijai tvarkyti.Darbai bus atliekami iš kaupiamųjų lėšų,jei šių nebus, gyventojams bus pateikiamos sąskaitos.,,(Klaipėda"2018 06 27)Dabar reikės būti dar atidesniems ir be gyventojų sutikimo ir suderinimo kokius darbus reikia atlikt(išskyrus,avarinę situaciją) uždrausti administratoriui naudoti kaupiamasias lėšas patiems sugalvojus bet kokius darbus.Reikalaukite ilgalaikių darbų planų,visi administratoriai privalo juos parengti,suderinus su gyventojais.

Ita

Ita portretas
Mums Mano bustas irgi buvo paskaiciave uz keliu krumu nukitima net 560 euru tai dar nebuvo iteike saskaitu ,teko labai daug aiskinti ar tiek kainuoja dvieju val darbas ,dali patys nusikirtom daba tyla ,manau tyleti negalima reikia aiskinti o jos visos gi yra pelno siekiancios organizacijos ,gaila kad leido privatizuoti butu tarnybas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių