Quantcast

Krepšinis sukvies į barus

Uostamiesčio verslininkai rengiasi darbymečiui. Numatoma, kad Europos vyrų krepšinio čempionatas į kavines bei restoranus sugins gausybę rungtynes stebėsiančių aistruolių.

Ketvirtadienį prasidėjusio Europos vyrų krepšinio čempionato laukė ne tik sporto mėgėjai, bet ir verslininkai.

Neabejojama, kad čempionato metu kavinių, barų ir restoranų laukia lankytojų apgultis. Darbymečiui verslininkai suskubo ruoštis dar prieš prasidedant oficialioms varžyboms. Pastebima, kad verslininkai siekia išsiskirti iš kitų.

"Tikimės lankytojų pagausėjimo, rengiamės kaip ir prieš kiekvieną čempionatą, tik stengsimės pateikti tam tikrų perliukų per humoro prizmę, kad būtume šiek tiek kitokie nei visi", – atskleidė Klaipėdos senamiesčio verslininkų sąjungos valdybos narė Inga Česnakienė.

Tradiciškai kavinės ar barai čempionatų bei kitų didelių sporto renginių metu parengia specialius kompleksinius pasiūlymus aistruoliams, kviečia stebėti sporto varžybas kavinių terasose ar viduje.

Neslepiama, kad per įvairių sporto šakų čempionatus darbo netrūksta, tad kai kur stiprinamos personalo pajėgos.

Klaipėdos centre įsikūrusius verslininkus džiugina ir tai, kad dauguma numatomų rungtynių, kuriose dėl pergalės kausis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, vyks vakarais.

Neabejojama, kad mūsų šalies sportininkus palaikantys krepšinio aistruoliai trauks varžybų stebėti į uostamiestyje esančius barus ar kavines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių