Quantcast

Kontrolieriai drausmino girtaujančius klaipėdiečius

Senamiestyje savaitgalį patikrinimą surengę kontrolieriai ne tik vaikė viešoje vietoje girtaujančius asmenis, bet ir padėjo grįžti namo įkaušusiems ir aplinkoje nesiorientuojantiems užsieniečiams. Fiksuoti ir kiti pažeidimai.

Įkliuvo ne pirmą kartą

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai kartu su policijos pareigūnais ir viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ kontrolieriais patikrinimą surengė naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Pirmiausia stebėta situacija Teatro aikštėje. Iš čia pareigūnai patraukė į Dievidžio aikštę.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys pasakojo, kad buvo gauta skundų, jog nuolat girtaujama, keliamos orgijos.

Apsižvalgius senamiestyje, kontrolieriai ir pareigūnai apsilankė Jono kalnelio prieigose. Grįžtant situacija stebėta Danės krantinėse. Šiltą pavasario vakarą jos buvo didžiausia traukos vieta.

Danės krantinėje, kitoje Jono kalnelio pusėje, kontrolieriai rado tris alkoholį vartojančius vyrus. Tėvas su sūnumis gėrė alų. Vienas iš vyrų pripažino, kad jau antrą kartą pričiumpamas už alkoholio vartojimą viešoje vietoje. Už pakartotinį pažeidimą jam gresia didesnė bauda.

Nesiorientavo aplinkoje

Patikrinimo metu dėmesį patraukė ir kompanija prie Biržos tilto. Vienas iš vyrų vartojo sidrą.

„Gal kiti paslėpė“, – tvirtino vedėjas.

Dar viena girtaujanti kompanija rasta Danės krantinėje arčiau Pilies tilto. Dviems merginoms ir vaikinui gresia sankcijos. Nueinant, po pokalbio su tikrintojais, jaunuolis net išmetė alkoholinio gėrimo butelį iš rankų.

„Dėl šiukšlinimo priekaištų neturėjome. Jaunuolis surinko stiklo šukes“, – komentavo vedėjas.

Kai kurie kontrolierių sutikti asmenys jau buvo gerokai įkaušę. Vienas užsienietis M.Mažvydo alėjoje nebežinojo, kaip grįžti į gyvenamąją vietą.

„Išsiaiškinome, kokiame viešbutyje jis apsistojęs. Parodėme, kur reikia eiti. Vyras galėjo tapti vagių auka“, – tvirtino vedėjas.

Triukšmą kėlė kavinė

Patikrinimo metu du asmenys nubausti už šunų vedžiojimą be pavadėlių. Rasta 20 automobilių, kurie buvo pastatyti neleistinose vietose. Kai kurie buvo įvažiavę į pačią Danės krantinę.

Atkreiptas dėmesys ir į triukšmą. Vienam senamiestyje esančiam barui surašytas protokolas už viešosios rimties trikdymą. Kitos pasilinksminimo vietos patikrinimo metu netriukšmavo.

Tikrinti ir taksistai, ar turi licencijas. Vienas buvo įspėtas, kad nestovėtų su įjungtu mašinos varikliu ir nekeltų triukšmo.

Kontrolieriams teko drausminti ir sporto aistruolius, kurie garsiai rėkė, eidami per Biržos tiltą.

Pareigūnų dėmesį patraukė ir į Kruizinių laivų terminalą automobiliais atvažiavę jaunuoliai.

„Jie sustoję kalbėjo grupėmis. Nematėme nė vieno girto ar šūkaujančio, nors jau buvo 1.30 val. Matyt, žmonės taip leidžia laisvalaikį“, – teigė V.Valys.


Šiame straipsnyje: kontrolieriaireidasGirtavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pisdukas

pisdukas  portretas
pisi su bonka kontrolei per galva, bonka dužta, tada kitam atimi mobileka eurus ir nekaltybe ir eini toliau giart.

Klaipedieitis

Klaipedieitis portretas
"buvo gauta skundų, jog nuolat girtaujama, keliamos orgijos" Pasakykit kur cia :D Noriu sudalyvaut :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių