Quantcast

Klaipėdos uosto vadovas dalyvaus uostamiesčio mero rinkimuose

  • Teksto dydis:

Klaipėdos uosto vadovas buvęs socialdemokratas Arvydas Vaitkus antradienį paskelbė, kad dalyvaus kitąmet vyksiančiuose uostamiesčio mero rinkimuose.

„Šiandien mūsų uostas pirmauja visame Baltijos jūros regione. Tai parodo, kad kartu galime pasiekti daug“, – feisbuke parašė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius A. Vaitkus.

„Todėl sulaukęs didelio būrio žmonių paskatinimo, nusprendžiau dalyvauti Klaipėdos miesto mero rinkimuose. Žinau, kad tai bus nemenkas iššūkis, reikalaujantis didelio atsidavimo. Tačiau sukaupta patirtis mane paruošė šios dienos sprendimui“, – teigė jis.

A. Vaitkus yra priklausęs Lietuvos socialdemokratų partijai, bet pernai gruodį iš jos pasitraukė.

A. Vaitkus Klaipėdos uostui vadovauja nuo 2013 metų.

Anksčiau jis yra dirbęs įmonės „Lyrava“ konsultantu, „Achemos grupės“ logistikos direktoriumi, Susisiekimo ministerijos sekretoriumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Simonai

>Simonai portretas
Ką čia ,,iš idėjos".Iš idėjos žmonės piketus ir mitingus rengia o ne į valdžia eina. Į valdžią per gnydas idėjiniam nėra jokiu šansu prasimušti - puikiai supranta.Kolchozas vaitku turbut su kompromatu privertė čia tai tikrai:D:D

2 Klausimėlis

2 Klausimėlis portretas
>O Vaitkus jau nebe socialdemokratas? kaip supratau iš komentarų jau kolūkietis? Lietuvoj visi kolūkiečiai, kas atvyrai, kas slepiasi))

Simonai

Simonai portretas
jums regis nesuprasti, kad kai kurie žmonės miestui dirbti eina ne tik dėl algos. Yra žmonių kurie nori ir tiki, kad gali padaryti daugiau, geriau miestui ir miesto žmonėm. Jie jau yra pakankamai užsidirbę, toks yra Kauno meras.
VISI KOMENTARAI 71

Galerijos

Daugiau straipsnių