Quantcast

Klaipėdos senamiestyje – rekordinis 555-ių motociklų griausmas

Šeštadienis klaipėdiečiams – itin dosnus renginiais. Uostamiesčio laivų parado šventės metu Teatro aikštė paskendo motociklų griausme. Vyko baikerių vasaros sezono atidarymas, kurio metu pasiektas plieninių žirgų rekordas.

Popietę motociklų kolona iš Kruizinių laivų terminalo pajudėjo į Teatro aikštę, kur buvo laukiama naujo klaipėdietiško rekordo. Pernai senamiesčio grindinys atlaikė net 552-ių motociklų griausmą. Šiemet, jau antrojo bandymo metu susirinko lygiai 555 plieninių žirgų savininkai.

Šventės dalyviai tapo ne tik rekordo liudininkais, bet ir triukšmingiausio motociklo rinkimų stebėtojais. Susirungė penkių transporto priemonių savininkai. Pastarieji gavo po du bandymus įrodyti, kad jų vairuojamas motociklas yra garsiausias.

Net trys plieniniai žirgai pasiekė 85 decibelų ribą. Nugalėtojui buvo įteiktas specialus prizas – klaipėdiečio juvelyro Rimanto Limbos pagamintas juvelyrinis erelis. Jis atiteko baikeriui Andrejui Prokopecui.

Į Teatro aikštę sugužėjo ne tik motociklų savininkai, bet ir miestiečiai, neabejingi šiai transporto priemonei. Žiūrovai fotografavo ir patys skubėjo įsiamžinti su įspūdingai atrodančiais plieniniais žirgais.

Iškart po renginio baikeriai linksminosi su klaipėdiečių rokerių grupe „AC/DC Project“.

Organizatorių teigimu, šįkart buvo patobulinta ir pati „Memel Motor Rally“ programa, kurią pristato „Nesė pramogų bankas“ ir MC „Chimeras“. Dūzgių metu bus renkamas ilgiausios barzdos „šeimininkas“, didžiausia baikerių klubo vėliava, vyks kiti nuotaikingi užsiėmimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebetojas

stebetojas portretas
gėda rekordo siekimas ir klaipedoi tik 555 motociklai pries savaite kažkokiuose mažeikiuose šiaipsau 350 nusivažiavo uostamisčio baikeriai

???

??? portretas
ar tikrai reikejo ta rengini organizuoti senamiestyje ?!

Galutinai

Galutinai portretas
dabaigs senamiestį.Jau ir tep kas antras nams suskeldejes.Ką tada rodysem svečiams, kuo patrauksem turistus kai anu nebliks?Stikliniais monstrais?Ar idiotišku tiltu kataras nežinia kada ir kap bus pastatytas?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių