Quantcast

Klaipėdos liberalai vertins V. Titovą miltais apipylusio partiečio elgesį

  • Teksto dydis:

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos miesto skyrius žada įvertinti savivaldybės tarybos narį Viačeslavą Titovą miltais apipylusio partiečio Audriaus Vaišvilos elgesį.

A. Vaišvila Lietuvos rusų sąjungos atstovą miltais apipylė, kai šis atvyko į ketvirtadienį uostamiestyje vykusį mitingą, surengtą po V. Titovo pasisakymų apie partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą.

„Emocijos emocijomis, tačiau bet koks elgesys, kuris yra netoleruotinas, jis visada vertinamas. Kolegos Vaišvilos elgesį mes savo skyriaus taryboje apsvarstysime ir priimsime vienokį ar kitokį sprendimą“, – BNS sakė liberalų Klaipėdos miesto skyriaus pirmininkas Saulius Budinas.

Ketvirtadienį surengtame mitinge dalyvavo apie šimtas žmonių. Dar vienas jo dalyvis bandė smogti V. Titovui, tačiau buvo sustabdytas policijos pareigūnų.

Politikas praėjusią savaitę melagingai viešai apkaltino A. Ramanauską-Vanagą dėl nekaltų civilių žudymo.

Klaipėdos miesto savivaldybės taryba ketvirtadienį nusprendė sudaryti komisiją, ji nagrinės, ar V. Titovas sulaužė tarybos nario priesaiką. Šią savaitę tyrimą dėl jo pasisakymų pradėjo ir teisėsauga.

Pats V. Titovas sako, jog rėmėsi sovietų teismo duomenimis. Istorikai pabrėžia, kad tiriant Lietuvos partizaninį pasipriešinimą, negalima remtis vien jų budelių – KGB bylomis, kuriose partizanai vadinami banditais ir kur apstu netikrų, juos juodinančių teiginių.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Taip,ukrainieciai parlamente snukius dauzo ir plaukus rauna viens kitam; ir toliau kurta.... na bet jei izeistu Ukrainos laisves shauklius!!! tai ne miltais pasibarstytu oi ,ne miltais svetimieji savo nuomone apie musu istorinius didvyrius te palieka savo nuomone sau -----mes jos nenorim girdeti Ojei taip blogai Lietuvoje!!yra didziule titovu tevyne=motina. pirmyn . neuzsibukite ten ,kur is titovu neapykanta trykshta. myliu visokia tauta ,kuri gerbia musu tevyne ir nedergia ,ten ,kur lietuviui brangu.

kauniete

kauniete portretas
A'Vaisvila nemuse nesaude nepraustaburnio Titovo [okad jis ramstosi sovietiniai dokumentais ,tai jo trumparegyste ] titovai ivanovai,kamarovai ir t.t. privalote gerbti tauta ,kuri su jumis taikstosi o Vaishvila! Zmogau ,esi labia ishradingas miltai tai gerai te dziaugiasi titovaiii ,kad ne Rusijoje ant tilto tai vyko zinom ko butu ten sula ukes titovas deje deje

> asta

>  asta portretas
Is kur tokios durneles randasi Ar cia ne naujos, lanzdburgio svietimo reformos puvekai pasirode ? Rusijoje ir kitur, partizanai kovojo uz savo Tevyne ir pries okupantus, o ne pries savus, pries kazkokia rase ir tautybe ir nezude tukstanciais savu civiliu iskaitant senelius, moteris, vaikus. Jie kovojo tik uz savo prarastus turtus ir socialistine santvarka, kuri buvo palaikoma daugumos.Negi sunku susirasti informacijos ? Negi galvotipradesi tik tada, kai nuo kokio fasistuojancio asmens, kaip ir prie Klaipedos tarybos, gausi pagaliu per galva uz skirtinga nuomone ?
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių