Quantcast

Klaipėdos gatvės – lyg margutis


Uostamiesčio gatvėse senosios horizontaliojo ženklinimo linijos "patobulina" naujas. Pastebima vietų, kuriose jos klaidina Klaipėdos  vairuotojus.

Dalyje miesto gatvių buvo atnaujintas horizontalusis ženklinimas. Tačiau kai kuriose taškuose naujos linijos atrodo netvarkingai ir net keistai.

Taikos prospekte buvo nubrėžta nauja plati brūkšninė linija, kuri atskiria juostą, skirtą maršrutiniam transportui. Tačiau kai kuriose vietose jos tarpeliuose išlenda senoji siaura linija, kitose – senoji plati.

"Atrodo labai neįprastai. Kelių eismo taisyklėse tikrai nėra tokios brūkšninės linijos, kurios tarpeliuose matytųsi dar kažkokios linijytės. Negi negalima gatvių paženklinti tvarkingai. Manau, kad tai kelininkų brokas. Gatvė atrodo kaip margutis", – tvirtino klaipėdietis.

Uostamiesčio savivaldybė pastebėjimų dėl keistos linijos nebuvo sulaukusi.

"Pasižiūrėsime, kas ten yra. Ko gero, tarpeliuose matyti senos linijos. Gal kelininkai jas atnaujindami nepataikė į senąsias vietas", – svarstė Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Daugiau problemų dėl horizontaliojo ženklinimo kyla Liepų gatvėje. Ten yra nubrėžta nauja važiuojamosios dalies skiriamoji linija, bet yra likusi ir kai kur beveik nenusitrynusi senoji.

Vairuotojai bijo kirsti senąją liniją ir važiuoja, vadovaudamiesi jos nurodymais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žemaitė

Žemaitė portretas
Mačiau prilepsusinta, bet kažkaip neteko susimėtyti, kaip važiuoti - gi matosi kur naujai nubrėžta, o kur sena besitrinanti linija..

idomu

idomu portretas
Tasa Duda niekada nieko nezino.Siuksliu nemato,liniju nemato.tai ka veikia?

seklys

seklys portretas
tokiam miesteliukstyje kam tos autobusu juostas ? tratinate tik pinigus be reikalo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių