Quantcast

Klaipėdos apygardos prokuratūra turi naują vadovą

  • Teksto dydis:

Generalinis prokuroras Evaldas Pašilis nusprendė, ką skirti vadovais į atsilaisvinančias teritorinių prokuratūrų vyriausiųjų prokurorų pareigas.

Klaipėdos apygardos prokuratūros vyriausiąja prokurore penkerių metų kadencijai paskirta Dalia Pocienė.

Dirbti prokuratūroje D. Pocienė pradėjo prieš 16 metų, kuomet 2003-iaisiais buvo priimta į Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūrą ir dirbo stažuotoja. Po metų ji buvo paskirta eiti Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūros Ketvirtojo skyriaus prokurorės pareigas, vėliau perkelta į Civilinių bylų skyrių.

2006-aisias D. Pocienė tapo Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūros Civilinių bylų skyriaus vyriausiąja prokurore. 2010-aisiais ji paskirta penkeriems metams į Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūros vyriausiosios prokurorės pareigas, kurias ėjo iki šiol.

Vyriausiųjų prokurorų atrankos komisija įvertino D. Pocienės gebėjimą prisiimti asmeninę atsakomybę, išskirti prioritetines veiklos sritis, nuoseklumą, konkretumą bei dalyvavimą prokuratūros teisėkūros procese.

Klaipėdos apygardos prokuratūros vyriausiosios prokurorės pareigas ji pradės eiti nuo balandžio 2 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba

Pagarba  portretas
Klaipeda laukia pokyčiu

Viltis

Viltis portretas
Galbut atsiras daugiau pagarbos teisei ir sumazes teisinio nihilizmo

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Kodėl taip "sausai"? Kas jos vyras? Kas dirbo šiose pareigose prieš tai? Kur perkeltas ir kodėl buvęs ir t.t.? Aš žinau, bet yra norinčių žinoti ir daugiau?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių