Quantcast

Klaipėdoje pareigūnai mokysis suvaldyti incidentą SGD terminale

  • Teksto dydis:

Įvairių institucijų pareigūnai Klaipėdoje treniruosis suvaldyti incidentą suskystintųjų gamtinių dujų terminale.

Pirmame pratybų etape suskystintų dujų autovežio vairuotojas, atvykęs į Klaipėdos mažos apimties SGD terminalą eilinei operacijai, pradeda reikšti reikalavimus, elgtis agresyviai ir neprognozuojamai bei smurtauja prieš jį nuraminti bandžiusį darbuotoją.

Atvykus policijai, medikams ir ugniagesiams gelbėtojams, vairuotoją neutralizuos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Po kurio laiko iš dujovežio pradės veržtis dūmai, o gaisrą gesins dujų terminalą operuojanti valstybės valdoma „Klaipėdos nafta“ ir ugniagesiai.

Antras pratybų etapas persikels į Klaipėdos „Vitės“ progimnaziją, kur bus tikrinamas pasirengimas mokinių ir personalo evakuacijai.

Trečiasis mokymų etapas vyks Klaipėdos ugniagesių būstinės kieme, kur vyks jų ir Lietuvos kariuomenės mokymai uždūmintų patalpų konteineryje. Kariškiai su ugniagesiais gelbėtojais imituos gaisrą kariniame laive.

Pratybas stebės Vokietijos ir Suomijos uostų saugumo tarnybų, Turku universiteto, ugniagesių gelbėtojų atstovai, medikai, pasieniečiai, uosto, aplinkosaugos ir kitų tarnybų darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Na žinot,ir Aras,ir gaisrininkai,ir kelių,viešosios policijos,šimyninių riaušių politikai,tikrai juokinga lyg kariuomenės pratybos šaudyti į žvirblį.Vaikų žaidimai,kai gatvėse su girta boba nesusitvarko.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne Independence laive buvo pratybos..

varnas

varnas portretas
Nejuokinkite savo spektakliais.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių