Quantcast

Klaipėdoje išvažinėjo duobes grindiniuose

Lietuvininkų aikštėje prie autobusų stotelės šią savaitę plušo darbininkai. Jie nuardė akmeninę gatvės dangą.

Pasirodo, čia gatvė turėjo nemenką įdubimą, kurį, veikiausiai, suformavo daug metų šioje vietoje sustojantys sunkūs miesto autobusai.

Todėl darbininkams teko išardyti akmenų grindinį, kasti giliau, tvirtinti pagrindą ir toje pačioje vietoje vėl kloti akmenis. Šįkart jiems nepasisekė dėl bjauraus oro, vyrai dirbo lyjant ir pučiam stipriam vėjui.

Tokių vietų, kur grindinys yra banguotas, Klaipėdoje yra nemažai. Kai kur įdubos susidarė aplinkui kanalizacijos dangčius. Kitur jos smenga nuolat.

Savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus darbuotojai yra sudarę sąrašą vietų, kur reikės remonto nedideliuose plotuose, pakelti ir išlyginti gatvės dangą, atidžiai suvienodinti ją su metaliniais gatvės nuotekų bei kitokių šulinių dangčiais.

Šiemet ketinama panašiai tvarkyti Grįžgatvio, Smilties Pylimo gatves, K.Donelaičio bei S.Daukanto gatvių sankryžą.

K.Donelaičio gatvėje esama ne tik įdubų, bet ir iškilimų, todėl čia darbo bus daugiau nei įprasta. Šią gatvę tvarkyti darbininkai imsis atskirais gabaliukais, stengdamiesi nestabdyti eismo.

Pernai panašiai suremontuoti akmenų grindiniai Gintaro gatvėje. Kol kas tose vietose gatvės deformacijų nepastebėta.

"Tai nėra paprastas darbas, akmenis kloti gali tik tai išmanantys ir įgudę darbininkai. Jie sutvirtina gatvės pagrindą, išlygina jį ir vėl kloja tuos pačius akmenis", – patikino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudvis neDuda

Liudvis neDuda portretas
prakeikti vagys liberalai turetu iš kišeniu ištraukti atkatus ir uztaisyti duobes

AUTOBUSAI

AUTOBUSAI portretas
AUTOBUSŲ PASEKMĖS. 15-20 TONŲ KAS DIEN. TAI PER DAUG. Ir jie dar ant tilto sustoja, prie šviesoforo

Logikui

 Logikui portretas
Drauge,kiek metu stovi prieskarines gatves,daugiau kaip 100,kol ju nejudina,o jomis vazinejo ir tankai ir velniai zino kas.Kas del "prailginto autobuso",kiek "jama",uz priesprojektinius pasiulymus-tyrimus-derinimus-ekspertizes,kiek "jama" uz projektus-prieziuras-konkursus?Kam visa tai, jei gatve "nelaiko" ,BROKO ?Juk viskas tik ant poieriaus-laikmenose,o faktiskai,NIEKALAS. Vien zo, "specialistai", kaip erkes siurbia Lietuvos krauja(pinigus+ES milijonus).
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių