Quantcast

Klaipėdiečiams atpigs šiluma

  • Teksto dydis:

Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija (VKEKK) šiandien patvirtino akcinės bendrovės „Klaipėdos energija“ naują bazinę kainą. Lyginant su ankstesne ji mažėja 12,3 procento.

Per kelerius metus AB „Klaipėdos energija“ atliko investicijas į katilinių įrangos, trasų atnaujinimą  bei kitas energijos taupymo priemones. Šiandieninis VKEKK sprendimas leido uostamiesčio bendrovei pasidalinti su savo klientais sukaupta virš 7,2 mln. eurų. investicijų grąža per penkerius metus.

„Džiaugiamės komisijos sprendimu peržiūrėti ir sumažinti  klaipėdiečiams kainas. Klaipėda visada buvo tarp miestų su pigiausiomis šilumos kainomis ir tokiu išliks“, – sprendimą sveikino Vytautas Grubliauskas, Klaipėdos miesto meras.

Pagal Lietuvos teisės aktus, nauja bazinė kaina  šilumos energijos skaičiavimuose bus taikoma lapkričio mėnesį.

Jeigu bazinė kaina Klaipėdai būtų patvirtinta bent dviem mėnesiais anksčiau, šiluma klaipėdiečiams spalį būtų kainavusi 13,3 proc. pigiau ir būtų pigiausia iš visų Lietuvos didmiesčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inga

Inga portretas
Klaipėdiečiai turėdami šiukšlių deginimo gamyklą už šilumą išvis neturi mokėti. Už šiukšles sumokam ir už sudeginimą(šilumą) sumokam

...

... portretas
Tas įstatymas (apstatymas) pačių šiluminininkų surašytas ir TAIP kad jiems pinigėliai upeliu tekėtų. O FAKTAS tame, kad 50% kažkur sudegintų (mūsų apmokėtų) dujų tiesiog prapuola, tad JEI jas degintume pas save, tai VIEN dėl to šildymas atpigs DVIGUBAI. O dar - šildais KIEK nori ir kada nori; vien gyvatuko atsisakymas per pora metų PADENGS lokalaus dujinio šildymo įsirengimą.

Gudruciui

Gudruciui portretas
Atsijunk nuo centrinio sildymo ir liks arba moketi du kartus daugiau uz sildyma, pridedant visas eksploatacines sanaudas, dar ir daugiau, arba galesi parduoti buta uz centus ir kraustytis gyventi i troba miesto pakrasty, nes butas kitaip supelys ir gyventi bus ekonomiskai nenaudinga jame apskritai. Iki tol, vietoje savaiciu ar cosmopolitanu, ka ten skaitote, pasiskaitykite silumos ukio istatyma, nes is to kas rasoma, akivaizdu, kad nera jokio supratimo apie sildymo tinklu darba. Iki tol, atsiriboti nuo klaidingos informacijos skleidimo viesoje erdveje ir likusiu vartotoju klaidinimo per savo paties neismanyma.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių