Quantcast

Klaipėdiečiams atnaujintas vandens tiekimas

Visoje Lietuvoje stipriai spaudęs šaltukas traukiasi, tačiau šalčių pasekmės – itin nemalonios. Klaipėdoje penktadienį dalis Tiltų gatvės gyventojų liko be vandens, šeštadienį tokių nelaimėlių buvo dar daugiau – aštuoniolikos Naujakiemio g., Statybininkų pr., Gedminų g. ir Taikos pr. daugiabučių namų gyventojai. Vakare vandens tiekimas žmonėms buvo atnaujintas.

Penktadienio rytą senamiesčio grindiniu besiskverbiantis vanduo išgąsdino klaipėdiečius. Apie 8.30 val. į darbą skubėjęs Tiltų gatvės 3-iojo namo gyventojas pastebėjo plaukiantį kiemą.

Netrukus Tiltų gatvėje pasirodė apie avarinę situaciją iš vietos gyventojų sužinoję įmonės „Klaipėdos vanduo“ atstovai. Šie darbavosi iki pat vėlumos, kol vanduo žmonėms buvo sugrąžintas. Tiesa, tik šaltas.

„Žmonės dirbo iki pat 23 val., jiems išvykus vanduo atsirado, tačiau ryte jau neturėjome karšto vandens. Apmaudu, tikimės, kad ilgai tokių nepatogumų nereikės kęsti. Skambinau sistemą prižiūrinčiai įmonei į karšto vandens vandentiekio dispečerinę, sakė be pirmadienio nieko nepadarys“, – aiškino senamiestyje gyvenantys žmonės.

Panaši situacija pasikartojo ir šeštadienio rytą, tik jau pietinėje miesto dalyje. Naujakiemio gatvėje vandentiekis trūko apie 10 val.

Popietę vamzdyno tvarkymo darbai dar nebuvo pradėti, vietoje besisukioję darbininkai sakė, kad užtruko dėl derinimo darbų – reikia tikrinti, kur eina šilumos ir elektros trasos, kad ir taip į bėdą patekusių žmonių nepalikti dar ir be šildymo ar tamsoje.

Vandens tiekimas buvo nutrauktas ne tik septyniems Naujakiemio g. daugiabučiams, bet ir šalia esantiems namams. Nemalonumų turėjo ir Klaipėdos rajone, Triušeliuose gyvenantys žmonės.

Vėliau bendrovės „Klaipėdos vanduo“ dispečerė pranešė, kad avarijos – likviduotos.

„Trūko trasa. Sunku pasakyti, kokios priežastys, avarija įvyko nebūtinai dėl šalčių, ir vasarą būna tokių pat avarijų“, – tvirtino pašnekovė.

Darbai užbaigti anksčiau nei planuota – apie 19.30 val. klaipėdiečiams buvo atnaujintas vandens tiekimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainė

Dainė portretas
Klaipėdos vanduo neatsako už karšto vandens ir patalpų šildymo paslaugos tiekimą. Laikas tai žinoti. Ir ko čia skųstis!

pasipiktinusiai

pasipiktinusiai portretas
Turbūt kas iš gyventojų facebooku naudojasi, parašykite tiesiai merui- tikrai veiksmingiau ir operatyviai, nei į visokias avarines savaitgaliais skambinėti, juolab, komentaruose skųstis.

pasipiktinus

pasipiktinus portretas
Priežiūros aptarnavimo sistema neveikia. Smiltelės g.41 per visus aukštus vienam kambary nešildo radiatorius.Skambinta i avarinę "vanduo neišsiliejęs.be pirmadienio nieko nedarysim".Nei bendrijos pirmininkė nei šilumos sistemą aptarnaujanti įmonė "SOBO SISTEMOS" jokių veiksmų nesiima.Trumpas atsakymas"IŠEIGINĖS".Lauke nakty -11.Apmokėjimas šilumą tiekiančiai įmonei privalomas nesvarbu šildo ar ne.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių