Quantcast

Klaipėdiečiai pasigedo pėsčiųjų perėjos

Uostamiesčio gyventojų nepasitenkinimą kelia Šilutės plente ties Kauno gatve esantis geležinkelis. Norėdami jį kirsti, klaipėdiečiai priversti, jų teigimu, ropoti traukinių bėgiais.


 

Uostamiesčio gyventojų nepasitenkinimą kelia Šilutės plente ties Kauno gatve esantis geležinkelis. Norėdami jį kirsti, klaipėdiečiai priversti, jų teigimu, ropoti traukinių bėgiais.

Uostamiesčio gyventojai pasigenda pėsčiųjų perėjos per geležinkelį Šilutės plente. Esą norint pereiti bėgius tenka įveikti tikrą kliūčių ruožą. Kelionė minėta vieta tikru galvos skausmu tampa ne tik garbaus amžiaus klaipėdiečiams ar dviratininkams, bet ir motinoms, stumiančioms savo atžalų vežimėlius.

„Automobiliams ši pervaža sunkumų nesudaro – mašinos subilda ir nulekia. Tačiau veikiausiai ne vienas pėsčiasis, ropodamas per bėgius, yra nikstelėjęs koją“, – dėstė klaipėdietis Eugenijus.

Gyventojo teigimu, pervaža tikru kliūčių ruožu tampa ne tik pėstiesiems, bet ir dviratininkams, kurie bėgius įveikti gali tik nulipę nuo savo transporto priemonės.

„O ką pasakytų motinos su vežimėliais, senutės ar neįgalieji“, – pykdamas klausė uostamiesčio gyventojas.

Klaipėdiečio teigimu, šioje vietoje pėstiesiems neskiriamas tinkamas dėmesys.

Minėtą pervažą prižiūrinčios bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ atstovas Vidmantas Gudas pripažino, jog problema egzistuoja, tačiau jau numatytas ir jos sprendimo būdas.

Esą maždaug po mėnesio klaipėdiečiams nebeteks piktintis ir vargti kertant geležinkelį, nes čia bus įrengta patogi perėja.

„Iki gegužės pabaigos perėja pėstiesiems bus sutvarkyta. Tai jau buvo numatyta“, – teigė V.Gudas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vikis

Vikis portretas
Išvis kam ten ta pervaža? per 25 metus vieną kartą tik mačiau ten judantį garvežį. Galbūt ir važiuoja dažniau, nežinau. O ir automobiliams ten skaudžiai pravažiuoti. Matosi net vėžios per kurias dažniausiai rieda transporto priemonės ir per bėgius važiuojant padangom bei važiuoklei krenta didelis smūgis.

tam lios

tam lios portretas
Kažko nesupratai. Dingo perėja per pačius bėgius. Apie kokius čia kamščius kalbi?

lios

lios portretas
o ko ten vaikscioti pestiesiems???ar I vargana baze :)))tuo labiau dviratininkams is vis ten ner ka veikt,Jei eini nuo Mokyklos gatves iki Duonos komb,.tai galima ko puikiausiai nueit ir nekirsdamas gatves ar nenulipdamas nuo dviracio,Silutes pl ir siaip pastoviai kamsciai transport,o dar mat pestiesiems perejas nori irenginet
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių