Quantcast

Kiemas uostamiestyje – lyg kliūčių ruožas

Klaipėdiečius piktina itin prastos būklės Smiltelės g. 22-ojo pastato, kuriame įsikūrusi ne viena ugdymo įstaiga, kiemas. Žmonės širsta, kad kasdien gausybė vaikų rizikuoja susižeisti. Miesto valdžia darbų čia žada imtis jau šiemet.

Uostamiesčio gyventojus siutina bekelę primenantis Smiltelės g. 22-ojo pastato kiemas.

Kasdien itin prastos būklės kiemo danga pražingsniuoja gausybė jaunųjų klaipėdiečių, skubančių į statinyje veikiančią mokyklą, įvairius būrelius, neformaliojo ugdymo studijas.

Pastebima, kad itin sunku yra specialiųjų poreikių turintiems minėtame statinyje įsikūrusios ugdymo įstaigos auklėtiniams.

Klaipėdietė Jurgita pasakojo, kad sunkiau judantys mokiniai dažnai kliūva už nelygios kiemo dangos ir pargriūva.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad šiųmečiai panašių objektų remonto darbai jau suplanuoti ir tarp jų yra įtrauktas Smiltelės g. 22 kiemas.

Pašnekovo teigimu, neatmetama, kad kai tik mieste bus pradėti vykdyti tokie darbai, minėtam kiemui bus skirtas didesnis dėmesys ir danga bus tvarkoma viena pirmųjų.

Pasak departamento direktoriaus, šiemet mokyklų ir darželių, kitų įstaigų kiemų važiuojamųjų dalių bei šaligatvių tvarkymui numatyta 1 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mrrrrrr

mrrrrrr portretas
Klaipedos kiemai tikrai baisus... nuo sovietmiecio neatnaujinti kelkrasciai baigia dingti, ir taip visoje Klaipedoje. Jei kam pasiseke prie mokyklos ar darzelio gyventi- tai gavo 30-100 m sutvarkyto keliuko. O kiti... jauciu sakys patiems dengti, o is kur daugiabuciui gyventojams tokiu pinigu turet :(

KAS PAGALIAU

KAS PAGALIAU portretas
IŠŠLUOS PURVĄ ŠIAULIŲ 1, 3, 5,.... KIEMUOSE???? DEBRECENO VALDOS NEREAGUOJA Į PRAŠYMUS!!! UŽ KĄ MOKAME??!!!

M

M portretas
Bet vat valdiažiurkiai išdidžiai baksnos į naujai nutiestus dviračių takus, pasodintus medžius ir gausybę suoliukų :))
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių