Quantcast

Kelių policijai – naujas motociklas

Uostamiesčio kelių policija įsigijo naują tarnybinį motociklą, skirtą dirbti miesto gatvėse. Viliamasi, kad šiuo motociklu pareigūnai sugebės pavyti gatvių chuliganus.

„Šis gatvių motociklas yra mažesnis, kompaktiškesnis. Tikimės, kad Klaipėdos vairuotojus šiurpinantys motociklininkai bei automobiliais važinėjantys chuliganai nebebus nepavejami“, – teigė Klaipėdos kelių policijos valdybos vadovo pareigas einantis Mindaugas Džermeika.

Antradienį iš motociklų dalių parduotuvės „Yamateha“ į apskrities policijos komisariato kiemą parvairuotas motociklas jau yra nudažytas skiriamosiomis policijos spalvomis, bet dar neturi švyturėlių, radijo ryšio bei kelių kitų pareigūnų darbui būtinų įrenginių.

„Jo kelias buvo ilgas. Nupirktas Amerikoje, perdažytas, pritaikytas policijos reikmėms. Jis yra visiškai naujas. Tikiuosi, kad juo važinėdami policininkai labiau pasitarnaus miestui ir klaipėdiečių saugumui. Tie, kuriuos turėjome iki šiol, buvo truputį per sunkūs, ne visada patogūs“, – pasakojo M. Džermeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Labai įdomu, kodėl NAUJAS motociklas buvo pirktas AMERIKOJE, kai YAMAHA atstovybė ir parduotuvė yra Vilniuje? Valstybė nepalaiko vietos verslo. Amerikonai tikrai taip nesielgtų.

Hi hi

Hi hi portretas
Gal Makumbai paskolins filmuoti "Reidą"?

Vardas*

Vardas* portretas
Jei papaprastus motociklininkus vadina donorais , tai cia valstybinis donoras?;DD
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių