Quantcast

Kamšatys uostamiesčio gatvėse – tik rugsėjį

Rugsėjis ne tik suginė vaikus į mokyklas, bet ir grąžino į miesto gatves spūstis. Kelių policininkai tikina, kad tai – ne bėda, rudenėjant automobilių mažės ir piko valandos nebesudarys sunkumų.

Rugsėjo 1-ąją mokyklos žinių šventę pradėjo skirtingu metu, todėl rytinių kamšačių uostamiesčio vairuotojai dar nespėjo pajusti.

Užtat antroji rudens diena grąžino vairuojančiuosius į realybę – rytais ir pasibaigus darbo valandoms kai kurios miesto gatvės užsikemša automobiliais.

Kelių policijos biuro viršininko pavaduotojas Mindaugas Džermeika patikino, kad pareigūnams situacija gerai žinoma.

Šilutės plentas pakeliui į žiedinę sankryžą su Baltijos prospektu, Liepų gatvės ir Šiaurės prospekto sankryža, Palangos plentas bei įvaža į Jakų žiedą – šios kelio atkarpos gaišina daugiausia vairuotojų laiko.

"Visa tai nėra nauja ir mums. Tačiau realybė yra tokia, jog mūsų pajėgos pernelyg menkos, kad galėtume skirti pareigūnus piko valandomis reguliuoti eismą. Galėčiau tik patarti anksčiau išvažiuoti. Tyrimai rodo: jeigu eilėje stovima ne ilgiau nei 15 minučių, tai nėra laikoma transporto kamšatimi. Tereikia daugiau kantrybės ir racionaliau pasirinkti maršrutą", – patarė M.Džermeika.

Pareigūno patirtis byloja, kad jau spalio mėnesį mūsų gatvėse vėl bus erdviau, mat studentai supras, kad važinėti viešuoju transportu – pigiau, ir paliks savo automobilius kiemuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ddd

ddd portretas
durnas Džermeikos komentaras. Dirbkit, o ne dejuokit. Bet vargu ar kuris iš jų moka eismą reguliuot

ST

ST portretas
Nepraleiskite "GUDRUOLIŲ", kurie nenori stovėt eilėje ir važiuoja per STATOIL kolonėlę....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių