Quantcast

Įgriuvas apjuosė tvorelėmis

Kol vyksta remonto darbai, vandentiekininkai moderniai ir tvarkingai pažymi prie šulinių susiformavusias ir pavojų transporto priemonėms keliančias įgriuvas. Tam naudojamos specialios tvorelės.

Šiais įrenginiais buvo pažymėtos įgriuvos Liepojos gatvėje ties Mumlaukio ežeru bei Liepojos ir Panevėžio gatvių sankryžoje.

Apie jas pranešimas gautas prieš maždaug savaitę. Abi įgriuvos jau suremontuotos.

Ilgiau užtruko sutvarkyti Liepojos ir Panevėžio gatvių sankryžoje atsiradusią įdubą. Tam įtakos turėjo ir savaitgalis – apie problemą vandentiekininkai informuoti penktadienį.

Vairuotojams teko kęsti nepatogumus. Įgriuva susiformavo eismo juostoje, kuri skirta iš Panevėžio gatvės patekti į Liepojos gatvę.

Tad tiek tiesiai, tiek į dešinę sukantys automobiliai laikinai turėjo dalytis viena eismo juosta.

"Šiose vietose buvo lūžęs paviršinių nuotekų surinkimo vamzdis. Todėl ir formavosi įgriuvos. Defektai pašalinti. Liko atstatyti dangas. Užduotis pirmadienį perduota rangovams", – pasakojo įmonės "Klaipėdos vanduo" Nuotekų tinklų tarnybos vadovas Žydrūnas Mašeckis.

Miestiečiams užkliuvo ir besiformuojančių įgriuvų žymėjimas. Tam panaudotos specialios tvorelės. Įrenginiai atkreipia vairuotojų dėmesį į pavojingą vietą.

"Esame įsigiję keturis tokių tvorelių komplektus. Visoms vietoms, kur vyksta darbai mieste, pažymėti nepakanka. Šios tvorelės nėra pigios, tad negalime įsigyti tiek, kad užtektų visur", – tikino vadovas.

Šį būdą pažymėti įgriuvas įvertino ir miesto valdžios atstovai.

"Tvorelės atrodo labai tvarkingai, yra matomos. Tikrai sektinas pavyzdys", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Pati savivaldybė tokių tvorelių, kuriomis būtų galima pažymėti gatvėse atsivėrusias ar remontuojamas duobes,  kol kas neplanuoja įsigyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

atėjūnams

atėjūnams portretas
SVIJANĖS ežeras
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių